MENÜ

Sneijder'i oynatmaya az kaldı

Sneijder'in cevabı geciktikçe stres katlanıyor ama görünen o ki sorun yok. Yıldız oyuncunun kişisel sponsorluk pürüzlerini gidermeye çalıştığı belirtiliyor, tüm oklar Hollandalı'nın adresi olarak Florya'yı gösteriyor

Sneijder'i oynatmaya az kaldı




Süreç çok hızlı başladı, Başkan Ünal Aysal İtalya’ya çıkarma yaptı, ardından Galatasaray ile İnter’in anlaştığı açıklandı. Bu müjde Sarı-Kırmızılı taraftarları mest etti, herkes geri sayıma geçti. Ancak Sneijder’den bir türlü ‘Geliyorum’ mesajının çıkmaması, Cim Bomlular’ı strese soktu. Sosyal paylaşım platformları ve taraftar siteleri kelimenin tam anlamıyla ‘Sneijder’ diye yıkılıyor, Hollanda’lıya şiirler bile yazılıyor. Yakın çevresi aracılığı ile pazartesi kesin kararını vereceğini belirten ve İnter’in Pescara maçının kadrosundan da çıkarılan Sneijder ile ilgili son bilgi, özel sponsorlarıyla yaşadığı sorunları çözmek için uğraştığı yönünde. Sneijder ve İnter, Pirelli ile Nike’tan yıllık 1 milyon 500’er bin Euro (Yaklaşık 3 milyon 500 bin TL) kazanıyor ve 4 yıllık anlaşmaları var. İtalyan ekibi oyuncu gitse de ödeme almak, Hollanda’lı ise kazancını korumak istiyor. Taraflar arasındaki pazarlıkların devam ettiği ve Sneijder’in süre istemesinin en önemli sebeplerinden birinin de bu olduğu vurgulandı.

Albayrak’tan müjde gibi açıklama

Taraftar Sneijder’in yolunu gözlerken, yönetici Abdurrahim Albayrak yüreklere su serpti. Albayrak, “Sneijder’in İnter’den aldığı ücret çok yüksek. Biz bu parayı veremeyiz. Sneijder büyük bir fedakârlık yapacak. Transfer en geç pazar günü (yarın) netleşir” dedi. Albayrak’ın bu açıklamaları taraftarı daha da heyecanlandırdı.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ