MENÜ

Slaven Bilic: 12 puana odaklanın

Slaven Bilic, ligde kalan 4 haftalık zorlu periyot için takımını motive etmeyi sürdürüyor. Dünkü idman öncesinde öğrencilerini etrafına toplayan Hırvat hoca, “Önümüzdeki 1 aylık süreçte sadece kazanacağımız 12 puana odaklanın” diyerek uyarılarda bulundu

Slaven Bilic: 12 puana odaklanın

Devler Ligi’ne direkt gidiş biletini kovalayan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, takımın bulunduğu kritik süreçte oyuncularını motive etmeye devam ediyor. Sezon başından beri stat sorunu ve sakat isimlerin fazlalığı gibi problemlerle boğuşan takımda son olarak bir de izinsiz olarak gece eğlencesine giden 7 futbolcunun ceza almasının gündeme gelmesiyle oluşan olumsuz havayı dağıtmak için hamlelerini sürdüren Bilic’in, “Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş için son 4 maçımız kaldı. Avantaj bizde ve rakiplerimizin alacakları sonuçlara bağlı değiliz. Geride kalan mücadelelerin hepsinden galip ayrılıp 12 puana ulaşmalıyız. Yapacağımız tek şey bu. Önümüzdeki 1 aylık süreçte sadece kazanacağımız 12 puana odaklanın” diyerek oyuncularını uyardığı kaydedildi.

Antrenmanı sık sık kesti

Oyuncularını etrafına toplayan ve bu konuşmayı yapan Hırvat teknik adamın, antrenmanı da sık sık kestiği ve öğrencilerini yönlendirdiği bildirildi. 45 yaşındaki başarılı teknik adamın, dünkü çalışmada özellikle sakatlıktan yeni çıkan Ömer Şişmanoğlu ve Filip Holosko’yla yakından ilgilendiği öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ