MENÜ

Sivas'tan Avrupa'ya: 1-2

Sivasspor, Carlos yönetiminde hedefe koşuyor. Geçen hafta evinde Galatasaray'ı deviren Yiğidolar, deplasmanda 167 gün sonra kazandı, Antalya'yı ateşe attı. Aydın ve Aatıf'ın golleriyle gülen Yiğidolar, puanını Trabzon'la eşitledi. Akdeniz ekibi ise işini zora soktu.

Sivas'tan Avrupa'ya: 1-2

Biri iç saha, diğeri dış saha fakiri iki takımın mücadelesini izledik. Koskoca 45 dakika futbol olarak da fakirdi. 17. sıradaki Antalyaspor mutlak 3 puan için çıkmıştı sahaya. Ancak Sivasspor karşısında ilk yarıda dişe dokunur pozisyon bulmakta zorluk çekti. 4. dakikada Tita’nın üstten dışarı giden şutu vardı. 14’te Diarra’nın yakaladığı pozisyondaki şut denemesi savunmadan geri geldi. 39. dakikada belki de ilk yarının tribünleri heyecanlandıran tek pozisyonu yaşandı. Diarra boş durumda Tita’yı gördü, ancak tecrübeli oyuncu kaleye yüzü dönük durumda etkisiz vurdu. İlk 45 dakikada fazla söylenecek bir şey yoktu. İkinci yarıda gol ararken kalesinde golü gören Antalyaspor oldu. 53’te Cicinho’nun yaptığı ortaya Aatıf vuramadı ama Aydın affetmedi: 0-1. 63’te Semih’in sert plasesini Korcan kurtardı. 67’de Semih klasını gösterdi, uzaktan sert bir şutla Korcan’ı avladı: 1-1. Antalya’nın işi zor 76’da Vederson’un kornerinde Boum’un kafa şutu üst direkten geri geldi. 83’te Boum, Aatıf’ı düşürdü, Sivasspor penaltı kazandı. 84’te atışı Aatıf gole çevirdi: 1-2. Antalyaspor için hayati bir maçtı. Küme düşme hattındaki bir takımın beraberliğe bile razı olmayacağı bir maçı kaybetmesi ağır oldu. Burhan, Aatıf, Aydın gibi hızlı hücum silahları skoru değiştirdi. Antalya için lig çok daha zor bir hale geldi. Kalan 4 maçta ipler rakiplerinin eline geçmiş gibi.

Serkan Balcı ‘500’ dedi

Antalyaspor’un dün geceki çalışkan isimlerinden Serkan Balcı için Sivas maçının önemi ayrıydı. İstikrarıyla bilinen sağ bek oyuncusu kariyerindeki 500. resmi maçını oynadı.

Aydınus’un yerine Şahan

Maçın hakemi normalde Fırat Aydınus’tu. Ancak deneyimli hakem hastalanınca mücadeleye 5. hakem olarak atanan Çağatay Şahan, karşılaşmayı yönetti.

Semih’in 100’ü güldü!

Antalyaspor’un tek golünü kaydeden Semih Şentürk, kariyerinde önemli bir maçı geride bıraktı. Tecrübeli forvet resmi maçlarda 100. kez gol sevinci yaşadı

Tunç Kayacı

M.P. ANTALYASPOR 1-2 SİVASSPOR (21.04.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

M.P. ANTALYASPOR İSTATİSTİKLERİ

SİVASSPOR İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ