MENÜ

Servet kulübeye

Cim Bom'un hocası dünkü idmana elinde bir dosyayla çıktı. Terim'in notlarında takımın yaptığı hatalar maddeler halinde yazılıydı.

Servet kulübeye

Teknik direktör Fatih Terim, dünkü idmana elinde bazı notlarla çıktı. "Konular" başlığı altında takımın hatalarını madde madde yazan Aslan'ın hocasının, oyuncularına yapacağı muhtemel uyarılar da yazılıydı. İlk maddede, "İleride ve orta sahada kaptırdığımız toplar sonrasında hemen baskı ile ilgili sorun var" yazarken, altında "a-Topu kazanamıyoruz. b-Geriye kadar koşmak zorunda kalıyoruz. c-Kontratak veya pozisyon yiyoruz" şeklinde üç ayrı madde daha vardı. Dosyadaki bazı notlardan en ilgi çekici olanı şuydu: "Melo ve Gökhan arasında pas uyumsuzluğu var. Melo hemen kızıp oyunu bırakıyor."

Ayrıca notlarda oyun kurarken yapılan pasların ya çok sert olduğu ya da kontrollerin çok kötü olduğu yazılıydı. Bu hataların devamında da basit top kayıplarının yaşandığı not düşülmüştü. Teknik adamın, oyuncularıyla idmanlar öncesinde ve sonrasında yaptığı toplantılarda bu tespitleri tek tek aktardığı ve daha dikkatli olunması uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ