MENÜ

Serena Williams'a özel davet

1 yılı aşkın bir sürenin ardından ilk resmi maçına geçtiğimiz hafta Amerika Birleşik Devletleri ile Hollanda'nın karşılaştığı Fed Kupası serisinde çıkan Serena Williams, Miami Açık'tan özel davet aldı.

Serena Williams'a özel davet

Hamileliği nedeniyle 1 yılı aşkın bir süre tenisten uzak kaldıktan sonra ilk resmi maçına geçtiğimiz hafta Fed Kupası'nda çıkan Serena Williams'a Miami Açık'tan müjdeli haber geldi.

Geçtiğimiz hafta ülkesi Amerika Birleşik Devletleri'nin Hollanda'yı yendiği Fed Kupası maçında ablası Venus Williams ile birlikte çiftlerde oynayarak kortlara resmen geri dönen Serena, Miami Açık organizatörleri tarafından özel davete layık görüldü.

Hâlihazırda WTA klasmanında yer almayan ve puanı da bulunmayan 23 Grand Slam şampiyonu ABD'li tenisçi, hamilelik öncesindeki sıralamasının korunmasını istemediğinden turnuvalarda doğrudan ana tabloda yer alabilmek adına özel davete ihtiyaç duyuyor.

Serena, Miami'deki turnuvayı daha önce 2002, 2003, 2004, 2007, 2008, 2013, 2014 ve 2015 yıllarında olmak üzere toplam 8 kez kazanmıştı.

Serena Williams, Fed Kupası'yla kortlara döndü

Haberin Devamı
YORUM YAZ