MENÜ

Serdal Adalı bombaladı

Metris Cezaevi'nde bulunan Beşiktaş'ın eski yöneticisi, “Demirören ve Zülfikaroğlu benim için bitmiştir. Pazarda limon bu kadar kolay satılmaz. Artık onlarla bir daha aynı masaya oturmam” diye konuştu.

Serdal Adalı bombaladı

Şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde bulunan Beşiktaş’ın eski yöneticisi Serdal Adalı, ‘haber1903’ adlı internet sitesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu’nun kendisi için bittiğini vurgulayan Adalı, “Çok üzüntülüyüm. Bir insan bu kadar kolay satılmaz, böyle yalnız bırakılmaz. Benim için hem Başkan hem de Zülfikaroğlu bitmiştir. Dışarıda ortada hiçbir şey yokmuş havası estiriliyor. Hatta
buradan çıkınca yönetimdeki görevimin başına döneceğim konuşuluyormuş. Onlarla bir daha aynı masaya oturmam. Zülfikaroğlu’nu 1.5 aydır görmedim. Pazarda portakal ve limon bu kadar kolay satılmaz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Kendime yediremiyorum’

Taraftarlarla arasının bozuk olmadığının da altını çizen Adalı, “Sporda Şiddet Yasası değişmesin. Ben affedilecek bir şey yapmadım. Suçsuz olduğumu kanıtlayarak buradan çıkmak istiyorum. Cezaevinde şartlar kötü değil ama yine de burada olmayı kendime yediremiyorum” dedi.

YORUM YAZ