MENÜ

Semih: Mersin'i de yeneriz Hırvatistan'ı da

Tecrübeli forvet, motivasyonunun üst seviyede olduğunu belirterek, “Kulübümle Mersin'i, Milli Takım'la da Play-Off'larda Hırvatistan'ı mağlup edeceğimize inancım tam” diye konuştu.

Semih: Mersin'i de yeneriz Hırvatistan'ı da

Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli forveti Semih Şentürk, Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamalarda, hem Mersin İdmanyurdu hem de Hırvatistan maçıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Semih, “Mersin deplasmanında güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. İki takım da futbol oynamayı ve futbolun güzelliklerini sergilemeyi amaçlıyor. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Arkadaşlarımın da morali üst seviyede” yorumunu yaptı. A Milli Takımımız’a Hırvatistan’ın çıkmasının ardından 50’den fazla kişinin kendisini aradığını belirten tecrübeli forvet, “Onlara Euro 2008’de attığım golü elbette unutamıyorum. Şu an iyi top oynamıyoruz ama Play-Offlar’da başarılı olacağımıza inanıyorum. Milli Takım’da oynamak en büyük dileğim. Kulübümle Mersin’i, ülkemle de Hırvatlar’ı yeneceğimize
inandığımı söyledim” dedi.

Haberin Devamı

Kavgayı normal karşıladı

Caner Erkin’le önceki günkü antrenmanda yaşanan olaya da değinen Semih, sözlerini şöyle noktaladı: “Caner çok sevdiğim bir kardeşim. Aramızda bazen şakalaşmalar da oluyor, bazen tartışmalar da... Ben ondan özür diledim O da benden özür diledi ve olay kapandı. Kazanma hırsı ve forma kapma savaşı olan her takımda böyle şeyler olabilir.”

YORUM YAZ