MENÜ

Semih Manchester'a, Vidic Aslan'a

Ara transfer döneminin şampiyonu, yeni sezon için işi sıkı tutuyor. Manchester United'tan ayrılacak Vidic'e teklif götüren Galatasaray, bu oyuncuya imza attırmayı hedefliyor. Ancak İngilizler de Cim Bom'un genç savunmacısını istiyor...

Semih Manchester'a, Vidic Aslan'a

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin gözdesi Nemanja Vidic için her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Sırp futbolcunun, sezon sonunda sözleşmesinin biteceği Manchester United’la mukavele yenilemeyeceğini açıklamasının ardından Aslan’ın iştahı kabarmış ve bu oyuncuyla temaslarını hızlandırma kararı almıştı. Ara transfer döneminin şampiyonu, yeni sezon öncesi de işi sıkı tutarken, Vidic için yıllık 4 milyon Euro’yu (12.2 milyon TL) gözden çıkardı. 32 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosunda görmek isteyen Mancini, bu konudaki raporunu da yönetime iletti. 9 sezondur Manchester United forması giyen Vidic, Sırbistan Milli Takımı’nın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Semih için 12 milyon Pound

Bu arada İngiliz ekibinin de, Vidic’in yokluğunu Galatasaray’ın 22 yaşındaki yıldızı Semih Kaya ile doldurmayı planladığı öğrenildi. Ada temsilcisinin, Aslan’ın genç stoperi için 12 milyon Pound bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Edip Adanır

Haberin Devamı

SEMİH KAYA İSTATİSTİKLERİ

NEMANJA VİDİC İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ