MENÜ

Savunma bu kez sağlamdı

Ankaragücü'nden 2, CSKA Moskova'dan 3, Bursaspor'dan 1 ve Antalyaspor'dan 2 olmak üzere, son 4 maçında kalesinde 8 gol gören Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş'in aldığı önlemler işe yaramış göründü.

Savunma bu kez sağlamdı

Yapılan birkaç hata dışında savunma oyuncuları ile kaleci Tolga arasında son derece iyi bir uyum olduğu gözlendi.

Haberin Devamı

Tolga da tam not verdi

Genç file bekçisi de maç sonunda yaptığı açıklamada, savunmanın geçen haftalara göre daha iyi performans ortaya koyduğunu belirterek, “Hatasız oynamadık, ama daha iyi konsantre olduk, daha az pozisyon verdik. Karşımızda çok güçlü bir rakip vardı. Galatasaray’ı yenerek moral kazanmışlardı. Zorlu bir deplasmandan 3 puan çıkarmak bizim için çok önemliydi” ifadesini kullandı. Savunmanın göbeğinde görev alan Giray Kaçar da, defansta çok iyi organize olduklarını söyledi.

Kartlar adeta havada uçuştu

Karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya, kartlarını oldukça bonkör kullandı! Ev sahibi Gaziantepspor’da 31. dakikada Emre Güngör, 60. dakikada da Sosa sarı kart gördü. Konuk ekip Trabzonspor ise kart gören isimler 4. dakikada Adrian, 24. dakikada Giray, 82. dakikada da Henrique’ydi. Her iki takımın hocası da oyuncularını daha sakin olmaları yönünde sık sık uyarmak zorunda kaldı.

YORUM YAZ