MENÜ

Sarı Melekler finalde: 3-1

Acıbadem Voleybol Ligi'nde ilk finalisti Fenerbahçe oldu. Yarı final ikinci maçında da Eczacıbaşı Vitra'yı 3-1 yenen Sarı-Lacivertliler, seride 2-0'lık üstünlük kurarak, şampiyonluk yolundaki rakibini beklemeye koyuldu!

Sarı Melekler finalde: 3-1

Avrupa Kupası’nda şampiyonluk yaşayan, Türkiye Kupası’nı final grubu son maçında 2-0’dan veren Fenerbahçe, Acıbadem Ligi’nde de finale yükseldi. Sarı-Lacivertliler, yarı final serisi ilk maçında olduğu gibi, 2. karşılaşmada da Eczacıbaşı Vitra’yı 3-1 yenerek kupa için yoluna devam etti. Neslihan’ın smaçlarıyla 12-8 üstünlük sağlayan Eczacıbaşı’nı bloklarla durduran Fenerbahçe, ilk seti 25-21 aldı. İkinci sette Fenerbahçe çok rahat oynadı. Blok yapmayan Eczacıbaşı’nı Kim, Garay, Eda ve Seda ile rahatlıkla geçen Kanarya seti 25-16 kazanıp, 2-0 öne geçti.

Vakıfbank ya da Galatasaray gelecek

İki takımın da çok sayıda manşet hatası yaptığı üçüncü sette Neslihan ve Poljak ile üstünlük kuran Eczacıbaşı, seti 25-20 önde bitirerek umut kazandı: 2-1. Düşük temponun sürdüğü 4. sette Fenerbahçe bloklar ve Kim’in smaçlarıyla farkı artırarak seti 25-17, maçı da 3-1 kazandı. Finale çıkmayı garantileyen Kanarya, rakibini de beklemeye koyuldu. Fenerbahçe’nin rakibi, ya Vakıfbank ya da Galatasaray Daikin olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ