MENÜ

Saray enkazı: 0-4

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup oldu. Kasımpaşa'nın gollerini Scarione (2), Viudez ve Yalçın kaydetti. Galatasaray'da Hakan Balta, 6. dakikada kırmızı kart gördü.

Saray enkazı: 0-4

Süper Lig'de cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, maça şok bir gol ve kırmızı kartla başladı. Dakika 6'da Semih topu Babel'e kaptırdı. Babel penaltı noktası üzerinde bulunan Scarione'ya pasını gönderdi. Hakan Balta, Scarione'ye vuruş izni vermedi ve yere düşürdü. Hakem Cüneyt Çakır, penaltı noktasını gösterdi, Hakan Balta'yı kırmızı kartla oyundan attı. 7. dakikada Scarione topun başına geldi ve Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. 10 kişi oynayan Galatasaray atak bulmakta zorlanırken, Kasımpaşa, art arda tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Ancak golü bir türlü bulamayınca ilk yarı 1-0'lık Kasımpaşa üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarı 1-0'lık Kasımpaşa üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya Galatasaray, Umut Bulut'la tehlikeli başladı. Sneijder'in pasıyla hareketlenen Umut, kaleci Isakkson ile karşı karşıya kaldı ancak pozisyonu gole çeviremedi. 51. dakikada ise Kasımpaşa golü buldu. Galatasaray savunması eksik yakalandı ve Scarione orta alanda topla buluştu. Sağ kanattan bindirme yapan Viudez'e pasını gönderdi. Viudez, topu bekletmeden uzak köşeye vurdu ve farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

Galatasaray bu golden sonra biraz daha atak oynadı. Ancak Kasımpaşa da akınlarına devam etti. 64. dakikada Adem Büyük ceza sahası dışından şutunu çekti. Savunmaya çarpan top ceza sahası içerisinde boş pozisyonda kalan Scarione'ye geldi. Scarione, topu kontrol edip şutunu attı ve durumu 3-0'a getirdi.

Dakikalar 77'yi gösterdiğinde sağ kanattan kullanılan kornere savunmadan gelen Yalçın Ayhan, durumu 4-0'a getiren golü kaydetti. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Kasımpaşa, deplasmanda Galatasaray'ı 4-0'lık skorla mağlup etti.

GALATASARAY 0-4 KASIMPAŞA (19.04.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 SEZONU

GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ


KASIMPAŞA İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ