MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını yorumladı.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

1 Mayıs Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını yorumladı.

BAWIKAL klasını konuşturur

1.AYAK: ARSLANDİKENİ, favorimdir. 1.sebebim koştuğu iki yarışına bakarsak kazanan atlarla arasındaki saniye farkını yaklaşık olarak 5’ten 1’e indirmiş, yani at formunu yükseltiyor, ikinci sebebim, binicisi bu yarışta çalıştırdığı başka atlar da varken kendisini tercih etmiş. Üçüncü sebebim de, ikinci yarışında denen dilbağı takısının atın performansına olumlu etki göstermesi. Açıklamalarım yeterli sanırım. Diğer atlara baktığım zaman koşanlardan NAZEYİNİN KIZI, açılmaya başladı, dişi tay olduğu için 52’nin de avantajı olacaktır. İlk kez koşacakları da görme şansım olmadığı için mecburen duyumlara göre hareket ediyorum, SON NİSAN, NURSABAH, AVSUMAY benim kulağıma gelenler.

2.AYAK:SIRKAYA, Kurtel ekürisinden çıkma. Taylığında açık yarış atı gözüyle bakılıyordu, o dönem bazı sıkıntıları olduğunu duymuştum, ona rağmen güzel yarışlar yapıyordu. Safkan bu yılın başında el değiştirdi, buraya getirildi, 3 aylık tedavi sürecinden sonra ilk yarışında nefes açtı, ikinci yarışında AVRUPA BİRLİĞİ’ne takla attırdı, form tuttu mu devamını getirdiğini, Bursadaki yarışlarını hatırlayın. ŞÜKRANIN OĞLU, son yarışında 60 kilodan olumsuz etkilendi, bu kez hem sıkleti normale binmiş, hem mesafe uzamış, ki bu at 1900’de burda iki kez kazandı, ayrıca safkan ne zaman iyi olsa F.Yardımcı deklare oluyor, dikkat! MİNİF REYİS, tam bir piskopat, nerde nasıl koşacağını kestiremidiğim için teknik analizini yapmayacağım, kilosuna aldanmayın, 2 ay önce 63.5’la bile kazandı, yeterki canı istesin, hele bir de kafayı alırsa eyvah! ÇÖLBİR, mesafe tuttuğu için ve durup durup, vurduğu için, ayrıca 7.5 kilo düştüğü için karşıma alamıyorum. Yakın markajımdaki CESARET, son startını ters mesafeye rağmen çok beğendiğim uzunlarda daha rahat koşan SAVAŞER, rakiplerinin diplerinde dolaşıp duran yarış kollayan DÜŞEŞ yeri olan okuyucularımıza diğer ilavelerimdir.

3.AYAK:Son yarışında 600’den akılırken arttıramamasını önemsemediğim ayağına çabuk safkan AZADAĞA, değişen binicisiyle önde boş kalacak, beyaz bayrak ayna alt yazısı geçebilir. Urfaya göre daha ağır Elazığ kumun son startında tutmayan burda daha başarılı koşan KARAÇDAĞLI ile 2000’i ilk kez göreceği için bizde bir kez görelim diyebileceğim MIZARBEYİ ikilisi öncelikli rakip önerilerim olup, Adana’daki yarışında 70 metre startta kalan, bir önceki yarışında burda kalmayan eli kulağındaki MAKARA ile zaman zaman ters yarışlar yapan BİLEKKAYA diğer şanslı gördüğüm ihtimallerdir.

4.AYAK:Geçen hafta yem kenteri yapan DİŞİDİ, son startını 3.5 ay aradan sonra koştuğu için yarışın en can alıcı yerlerinde bunu hissedip arkadan gelenlere cevap veremeyen bu kez daha kondüsyonlu olan RACON, tırnağının ucuna gelen ÇÖL ASLANI, kazanıp moral bulan EXCELLENGE öne çıkanlar.

5.AYAK:EDESSA, ALTUNBİR, SEDAHANIM YAVRUSU, POYRAZKIZI şans verdiğim kısraklar.

6.AYAK:BAWIKAL’ım aslanım geçen yarışında yanıltmadı, üzerine çok konuşacağım bir at değil, yine klasını konuşturmasını bekliyorum.

1,6,11,8,2 // 4,7,1,10,9,3,12 // 2,1,3,10,5 // 5,1,2,7 // 5,1,10,9 // 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ