MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

17 Nisan Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

BABA ABDULLAH uygun grupta

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:Kısa Vadeli son yarışında Şanlıurfa pistine ilk kez çıkıp tatminkar bir yarış yaparken bu kez tecrübesi ve değişen pilotuyla süsleyebileceği kanaatinde olduğum kısa kumun iyi atlarından TIME ATTACK, kazanmaya en yakın gördüğüm safkandır. Adana ’daki Kısa Vadeli yarışına oranla bu kez daha müsait rakiplerle yarışacak olan kısa mesafelerde her zaman tehlike arz eden süratli safkan OFSAYT ile yarışa baktığımızda çok fazla ayağına çabuk at sayısı olduğu için önde ya sana ya bana modunda geçmesi yüksek ihtimal koşuda sprinter yapısıyla sonuca gidebilecek durumdaki NASRULLAH BEY ikilisi rakip önerilerimdir.

2.AYAK:Dişilere ait bu yarışta kilo faktörlerinin şansları eşitlediğini düşünüyorum. Zaten geneline göz atacak olursa sürekli bir araya gelen atlar ve iki kez üst üste kazanan kısrak yok. Bütçeler dahilinde kalabalık tutulması taraftarıyım. Sıralamam; KATNISS, SANGRIA, SARAÇKIZI, KAKTEE, FREESIA, LEA, TAY BİKE, PİYONA şeklindedir.

3.AYAK:BRUSK ’u Kocaeli ve Bursa yarışlarından beri takip ediyorum, bir türlü çıkışa geçemedi, o şehirlere göre ters bariyerlerde olan Şanlıurfa pistine ilk kez çıkacak, kendiside yüksek bir ganyanla ters neticeye imza atabilir. SON OF SOUL, 5 gün önceki yarışında yine makinada 6 boy oyalandı, bir kez daha yineliyorum gerçek gücünü bu sıkıntıları yüzünden ortaya koyamıyor, yoksa maidende kalacak bir at değil, bu kez iyi çıkarsa ses getirebilir. FAIR GIRL, formunda önemli gelişmeler olduğunu belli etti, uygun rakipler arasında süslemesi olağan neticedir, ki yarışında favorisidir. BEYBİN HANIM ile ÖKSÜZKIZ ikilisi de önde yarışı kabullenmeyi seven atlar olduğu için, grupta da arkadan öyle aman aman gelebilecek bir at olmadığı için, belki bir ihtimal bitirebilirler doğrultusunda ekliyorum. Buralarda maiden yarışları her sonuca açık oluyor, açıkçası pek içime sinmeyen bir yarış.

4.AYAK:3 aylık aradan sonra koştuğu yarışında yem kenteri yapan, hemen ardına 1 hafta sonra kısa vadeli yarışında başarısız olurken dinçlik yaptığını belli eden BABA ABDULLAH, bu kez 3 haftalık dinlenme sürecinin rahatlığı ve grubun uygunlaşması doğrultusunda beyaz bayrak ayna yapmasını beklediğim isim olup, bankomdur.

5.AYAK:YAKIŞIKLI ÇOCUK, BAZO, BOSPHORUS BEAUTY, NİZAMİ, GREEN VIOLETTE maidende çıkması çoktan gelip geçen atlar, bakalım hangisi çıkacak.

6.AYAK:Son startında hücümda geç kalan ve rakiplerine oranla çok ciddi kilo avantajı bulunan EZHATIM HATIM, favorimdir. Son tabelasını bu gruba yeterli gördüğüm YILDIRIM GÜZELİ, seri stiliyle zaman zaman ters yarışlar yapan KIRPAPATYA, kazanıp moral bulan fit durumdaki ATAKAN YELİ, son startına oranla 5.5 kilo düşen eli kulağındaki DENİZCİKIZI rakip sıralamamdır.

2,4,7 // 9,7,13,3,8,1,4,6 // 2,4,7,8,6,9 // 1 // 6,7,8,4,10 // 11,1,2,6,7

Haberin Devamı
YORUM YAZ