MENÜ

Şampiyonluk sonrasında Akinfenwa ve Klopp arasında ilginç konuşma!

110 kiloyla "Dünyanın en güçlü futbolcusu" unvanının sahibi olan 38 yaşındaki golcü oyuncu Adebayo Akinfenwa'nın takımı Wycombe, Oxford'u 2-1 mağlup ederek İngiltere'de Championship'e yükseldi. Liverpool taraftarı olduğu bilinen, hatta Liverpool şampiyon olduğunda Wycombe idmanına Liverpool formasıyla gelen ikonik futbolcu Akinfenwa'ya ise tebrik telefonu Liverpool antrenörü Jürgen Klopp'ten geldi. İşte ikili arasında geçen o anlar...

İngiltere League One'ın ünlü simalarından olan Adebayo Akinfenwa, artık Championship'te mücadele edecek. 110 kiloya sahip olan 38 yaşındaki golcü oyuncu sahip olduğu fizik sayesinde dünyanın en güçlü oyuncusu seçilmişti. Takımının Championship'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Akinfenwa, bu sezon 20 maçta ilk 11'de sahaya çıkarken, 10 gol ve 5 asistle 15 gole direkt katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Liverpool taraftarı olan ve Liverpool'un şampiyonluğunun tescillendiği gün Wycombe idmanına Liverpool formasıyla katılan Akinfenwa'ya tebrik telefonu başarılı antrenör Jürgen Klopp'ten geldi.

League One'da oynadıkları son maçta alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada teknik adam Klopp'e mesaj gönderen 38 yaşındaki oyuncu, "WhatsApp üzerinden artık bana ulaşabilecek tek kişi Jürgen Klopp'tur. Bana ulaşsın ve birlikte kutlama yapalım" ifadesini kaydetmişti.

Jürgen Klopp de bu çağrıya kayıtsız kalmadı ve Adebayo Akinfenwa'yı görüntülü olarak aradı. Alman teknik adam "Merhaba koca adam. Maçı izledim. WhatsApp üzerinden ulaşmamı istemişsin, öyleyse başlayalım. Artık Championship oyuncususun. Tebrikler" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ