MENÜ

Fatih Terim'den PSG - Barcelona maçı yorumu: "Topclass" olacaklar

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Fransız ekibi Paris Saint Germain, İspanyol devi Barcelona'yı 4-0'lık skorla adeta darmadağın ederken, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, PSG'nin 90 dakikalık performansını Fanatik'e değerlendirdi.

Fatih Terim'den PSG - Barcelona maçı yorumu: "Topclass" olacaklar

Şampiyonlar Ligi'nde dün gecenin en önemli maçında Fransa Ligi'nde son yılların rakipsiz takımı Paris Saint Germain, artık Avrupa'da da iddialı olduğunu tüm dünyaya gösterdi.

İspanyol devi Barcelona'yı Parc des Princes'de 4-0'lık skorla hezimete uğratan Fransızlar, dünya futbol kamuoyunun övgülerini toplarken, Barcelona ve hücum üçlüsü Messi, Neymar ve Suarez ise eleştirilerin odağı oldu.

İzleyicilerin futbola doyduğu ve sonuçtan ötürü bir o kadar da şaşırdığı mücadeleyi Türkiye Futbol direktörü Fatih Terim, Fanatik'e değerlendirdi.

"Standardı hep yüksek tuttular"

Fransız ekibinin 90 dakika boyunca standardını yüksek tutmayı başardığını belirten Terim, "PSG, Barcelona'ya karşı çok iyi oynadı. Çok dinamiktiler. Tüm maç boyunca takım halinde standartları çok yüksekti." dedi.

"Real ve Barça gibi olurlar"

PSG'nin artık seviye atlamaya başladığını belirten Terim, "Yakın bir süre sonra PSG gibi başaltı takımlar, "topclass" düzeydeki Real Madrid, Barcelona gibi takımların düzeyine yükselecekler." şeklinde konuştu.


Barcelona’ya yıllar sonra sert eleştiri

Haberin Devamı
YORUM YAZ