MENÜ

Angel di Maria ve Edinson Cavani'ye soyunma odasında müthiş kutlama

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Paris Saint Germain, Barcelona'yı 4-0'la adeta darmadağın ederken, maç sonu maçın iki yıldızı soyunma odasında tebrikleri kabul etti.

Angel di Maria ve Edinson Cavani'ye soyunma odasında müthiş kutlama



Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Fransız temsilcisi PSG, Barcelona'yı darmadağın ederken, maçın gol atan iki yıldızı Arjantinli Angel di Maria ve Uruguaylı Edinson Cavani, maçta attıkları gollerle sahanın yıldızlarından olurken, 90 dakika sonunda ise hem galibiyet hem de 14 şubat olan doğum günleri için pastalı tebrikleri kabul ettiler.

Instagram üzerinden canlı yayınla milyonların izlediği galibiyet ve doğum günü kutlaması için Angel di Maria, "Herekese çok teşekkür ederim. Bugünün galibiyetle bitmesi tabii ki çok özel. En güzel hediye benim için buydu. Bu akşam Messi, Neymar ve Suarez'i konrol altında tutmak hiç kolay olmadı. Ama bunun için çok çalışmıştık. Bir doğum günü herhalde bundan daha güzel olamaz" dedi.

Cavani de yaptığı açıklamada "Her şey çok güzel. Tarif edilemez. Artık ehdefimiz belli: Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak" şeklinde konuştu.


(ÖZET) PSG-Barcelona maç sonucu: 4-0


Angel di Maria ve Edinson Cavaniye soyunma odasında müthiş kutlama



Angel di Maria ve Edinson Cavaniye soyunma odasında müthiş kutlama

Haberin Devamı
YORUM YAZ