MENÜ

Şampiyon gibi!

Yakaladığı çıkışı Antalyaspor deplasmanında da sürdürmek ve Beşiktaş derbisine moralli çıkmak isteyen Fenerbahçe, Antalya havaalanında binlerce taraftarının sevgi gösterisiyle karşılanırken, izdiham yaşandı.

Şampiyon gibi!

Sezonun ilk haftasında aldığı mağlubiyetin ardından süper bir çıkış yakalayan ve oynadığı 10 maçın 9’unu kazanıp, 1’inde berabere kalan lider Fenerbahçe, Antalya deplasmanında 3 puan arıyor. Milli aradan sonra çıktıkları bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönüp, önümüzdeki hafta Beşiktaş ile Kadıköy’de oynayacakları derbiye yüksek moralle çıkmak isteyen Sarı-Lacivertliler, sabah Can Bartu Tesisleri’nde yaptıkları antrenmanın ardından Antalya’ya uçtu. Antrenmana gribal enfeksiyona yakalandığı için önceki gün dinlenen Bruno Alves de katıldı. Saat 17:00’de Antalya’ya inen Fenerbahçe, burada adeta şampiyon gibi karşılandı. Antalya Uluslararası Havaalanı’na akın eden binlerce taraftar, Fenerbahçe’yi taşıyan uçağın inmesiyle birlikte çıkışa hücum etti.

Güvenlik güçlerinin zor anları

Futbolculardan imza almak ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar izdiham yaratırken, emniyet güçleri de zor anlar yaşadı. Özel güvenlik ve emniyet güçleri, futbolcuları taraftarın arasından zorlukla çıkarıp, otobüse ulaştırdı. Taraftarlar, teknik direktör Ersun Yanal’a da bir buket çiçek hediye edip, hem rahatsızlığı dolayısıyla “geçmiş olsun” dileğinde bulundu hem de “Hoşgeldin” dedi. Fenerbahçe kafilesi daha sonra kendilerine eşlik eden taraftarlarla birlikte kalacağı otele gitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ