MENÜ

Şampiyon gibi

Galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı amaçlayan Galatasaray, Antalya'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara büyük ilgi gösterilirken, havalimanı 'şampiyon' tezahüratlarıyla inledi.

Şampiyon gibi


Ligde 3 maçtır kazanan Galatasaray, seriyi devam ettirme amacıyla geldiği Antalya’da coşkuyla karşılandı. Fatih Terim ve öğrencilerine büyük sevgi gösterisinde bulunan yaklaşık 200 taraftar, şampiyonluk tezahüratlarıyla havalimanını inletti. Sabah saatlerinde Florya’da yapılan son idmanın ardından, öğleden sonra Antalya’ya uçan kafilede teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra, İkinci Başkan Ali Dürüst ile yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak da yer aldı. Havalimanı’nı 16.30’da terk eden Aslan, çıkışta müthiş bir kitle gördü. Meşale ve konfetilerle şov yapan taraftarlar özellikle Fatih Terim’e büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar ayrıca, Sabri ve Melo’ya da çiçek verdi. Mutlak 3 puan peşindeki Cim Bom’da, sakatlıkları devam eden Engin ve Kazım’ın forma giyemeyeceği belirtildi. Yekta’nın ise ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Yükselen formuyla takdir toplayan Baros’un da ilk 11’de oynayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Terim ve Özdilek ilk kez

Bir dönem Milli Takım’da beraber çalışan Fatih Terim ve Mehmet Özdilek, bugün ilk kez teknik direktör olarak karşı karşıya gelecek. Özdilek bu randevuda, Terim’in son derece iyi olan Antalya karnesini de bozmaya çalışacak. Deneyimli teknik adam bugüne dek Antalya’ya hiç yenilmezken, 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik aldı. Ancak Cim Bom, son 3 sezonda, 6 maçın 3’ünü kaybetti.

M.P. ANTALYA: Ömer, A. Tandoğan, Ali Turan (s), Deniz, , Musa, Mehmet, Uğur, Kerem, Emrah, Tita, Necati

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Ujfalusi ,Gökhan , Hakan, Yekta, Selçuk, Melo, Riera, Baros, Elmander

Saat: 20.00

Stat: Mardan

Hakem: Yunus Yıldırım

YORUM YAZ