MENÜ

Samet Aybaba: Bize hiç yakışmadı

Maç sonrasında soruları yanıtlayan Samet Aybaba, bütün taraftarlardan özür diledi. Sahada çok isteksiz olduklarını söyleyen Aybaba, “Kalan 4 maçta üzerimize düşeni yapacağız” dedi

Samet Aybaba: Bize hiç yakışmadı

Haberin Devamı

Akhisar karşısında alınan farklı yenilginin ardından konuşan Samet Aybaba, ilk olarak taraftarlardan özür diledi. Alınan mağlubiyet nedeniyle bir hayli üzgün olduğunu söyleyen Kartal’ın hocası, “Bugün takım olarak çok isteksiz ve heyecansızdık. Rakip ise aksine çok arzulu oynayan bir takımdı. Haftalardır oyuncularıma, ilk 2 hedefimiz olduğunu söylüyorum ama ne yazık ki bunu bir türlü dinlemiyorlar. Camia olarak bu duruma bir tedbir alamadık. Bize yakışmayan bir maçtı. Beşiktaş formasına bu sonuç hiç yakışmadı. İlk 2 sıranın takibinden uzaklaştık. Artık kalan 4 maçta elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

‘Tepki çok normal’

Mücadelenin ardından taraftarların ‘İstifa’ tepkisine de değinen Aybaba, “Taraftarların tepkisi çok normal” dedi. Gekas’a da değinen tecrübeli çalıştırıcı, “Bütün hafta boyunca Gekas’ın maçlarını izlettim. Ancak savunma oyuncularımız üzerine düşeni yapamadı. 4 yıllık mukavelem var ama bu o kadar önemli değil. Sezon sonunda tepkileri de göz önünde bulundurarak gerekeni yaparız. Artık Avrupa Ligi için oynayacağız” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ