MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

25 Mayıs Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

25 Mayıs Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Güvendiğim İsimler ŞİRİNCE ve ZILLION

1.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan yarışta dişiler koşacaklar. Kariyerinde üç koşuda yer almış olan Şirince favori çıkabilir. Çünkü girdiği son iki koşuda 1300 sentetikte Maiden kazanıp 1300 çimde hand-14 kazandı. Bu kez mesafenin 1900’e çıkması Dai Jin yavrusu olan kısrak için sorun olmayacaktır. Ribella, Deha gibi şampiyonları vermiş anne hattı ile Şirince bu grupta da kazanmaya yakın gördüğüm isimdir.

2.Ayak: Ş.Kaya Kayıkçı koşusu 2100 metrede olacak. 4 ve yukarı yaşlı atların bu grubunda sürpriz yaşanabilir. Baybaşkan sürekli sert gruplarda koşmuştu ve bu kez daha uygun rakipler arasında favorilerden biri olacaktır. Stallion Falcon önde tempoyu belirleyecek isimlerden biri olup son yarışı ile ışık vermişti. Mortodela, Grey Cloud, Win For Me ve Luxemburg hata kollayacak isimlerdir.

3.Ayak: İki yaşlıların yer alacağı bu grupta Zillion favorimdir. Kariyerine iyi başlayan bu tay bu tip gruplarda çok oyalanmayacaktır. İlk yarışında tam hazır olmamasına rağmen güzel bir ikincilik yapması bu tayın potansiyeli göstermesi bakımından önemlidir. Anne hattının kuvveti ve uyumlu eşleşmesi ile banko olarak tercih edilebilir.

4.Ayak: 3 yaşlı taylara baktığımızda Mira mira farklı ilk koşu performansı ve potansiyeli ile favorimdir. H.Karataş’ın da binecek olmasıyla ciddi bir favori olarak koşuya girebilir. Lolan Güzeli, ilk çim yarışında Berengül, Kara Sultan, ilk yarışını çimde kazanmış olan Gürdemirkır isimli taylar favorinin hatasını kollar.

5.Ayak: Hand-16 olan ve sürprize açık gözüken yarışta son yarışında tutarak kazanan Cep Durak favorimdir. Lifetime formda ahırı ile mutlaka iyi koşacaktır. Honey Ryder, Chivic, Blane Girl, Adieu, Sitamun iyi duruma bu koşuya gelen atlar kuponlarda yer almaları mantıklı gözüküyor.

6.Ayak: Günün kapanış koşusunda Mirzalağa favorimdir. Son koşusunda Şehlevent kazanırken 5’inci kalan Mirzalağa İstanbul performansı iyi bir at olup şanslıdır. Sentetik pistte ilk denemesinde şartlı-5 kazanırken Alemin Kralı önünde kazanmış olan Mirzalağa’nın rakipleri Korcan, Baltacı, Fıratağa olacaktır.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
2 1 10 7 1 1
6 // 2 5
5 5 4 2
8 2 5 4
2 1 7
9 4 9
10

Haberin Devamı
YORUM YAZ