MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

26 Mayıs Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

26 Mayıs Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Program İyi İkramiye Verecek Gibi
Maiden’de MAVİ BAHAR’a Güveniyorum


1.Ayak: Altılı Ganyan’a 1900 metre çim yarış ile başlayacağız. Son yarışında 1400 metre çimde Maiden koşan Noble Boy burun farkla ikinciliği kaybetmişti. Bunda rakibinin kapatması sonucu iç kulvara geçmesinin etkisi de vardı. Annesinin Nahwan kızı olmasıyla Noble Boy’un uzun mesafeye yatkın olması gerekir. Bir önceki 1900 denemesinde düzlüğe 5 boy önde çıkıp bir anda duran bu tay muhtemelen kanama yapmış olabilir. Bir kez daha uzun da şans vereceğim. Wildest Indochina, Zonaro ikilisi ve Atlas Beyi rakipler.

2.Ayak: Kaliteli bir pedigriye sahip olan Mavi Bahar ilk iki koşusunda kum pistte yer almıştı. Gecenin sesi ve Özilhan ile öz kardeş olan bu tay her iki kardeşinin de kumcu olmasıyla bu pistte denendi kanaatindeyim. İlk çim yarışına çıkacak olan tay favorimdir. Kırım güzeli ve Sancakca güvenmeyenler için alternatifler.

3.Ayak: Günün önemli koşusu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusu olacak. Sezonun G1 düzeyli yarışlarından olup 2400 metrede yapılacak olan koşuda geçen yıl bu koşuda ikincilik yapan Semend ilk şansı alacaktır. TBMM Koşusu’nda yarış gören bu safkanın karşısında genç jenerasyonun şampiyonu Taliphan ve Saadın Gücü olacak. Altıncı His sürprizi yapabilir.

4.Ayak: Hamamönü Koşusu’nda mesafe 2000 metre olup zorlu bir mücadele olacak. Dombra son koşularında yakaladığı form ile öne çıkacaktır. Badarbunga’nın artan form durumu var. Gloin, Grayempire, Sefirbey da iddialıdır.

5.Ayak: Zorlu bir mücadelede Satış-3 bu koşuda yapılacak. Ankaralı gördüğü koşuda ikinci kaldı ve artan formu ile favorimdir. Zealous Line karakterli bir at olup rakibidir. Beyaz Bulut bu tip mesafesi kısa koşuları çok iyi koşmakta olup mutlaka düşünülmeli. Serkanbey, Maktayman, Violin ve Salamis sürpriz arasak düşüneceğimiz atlardır.

6.Ayak: 1400 metredeki hand-15 yarış ile günü kapatıyoruz. Karacagüzeli Kısa-orta mesafeye döndüğü bu yarışında favorimdir. Küçükcemre’nin bu tip mesafeleri daha iyi koştuğunu biliyoruz. Mahrem çime çıkacak dolayısıyla yazılmalı. Diğer şanslı atlarım Halime Hanım ve Yabankız’dır.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
9 7 6 1 1 1
1 11 5 3 10
3 5 6 5 2
8 1 4 // 6
2 8 7
2
9-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ