MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

24 Mayıs Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Gücünün Zirvesinde KADHAN Yine Kazanabilir

1.Ayak: 2100 metrede yapılacak olan koşunun Classic Harmony favorimdir. Son koşusunda çim pistte yer alan ve tabela dışında kalan Classic Harmony kum pistte ise 1400-2000 arasında üç koşuda kazanmıştır. M.A.Solmaz ile olan uyumu da dikkate alınırsa kazanmasını bekleyebiliriz. Form durumu çok iyi olan Viking Man favorime rakiptir. Flash Gordon ve Arrow diğer şans verdiğim atlardır. Cricoor’un son yarışı ölçü olmaz.

2.Ayak: Nurettin Aral Koşusu 1400 metrede yapılmakta olup Kadhan favoridir. Son üç koşusunda iki kez kazanan Kadhan belli stili ile üstünlük kurmaya çalışacaktır. Bildenhan ağır kilosu ile rakibine göre dezavantajlı konumda. Alptuğhan bu rakibi ile rövanşa çıkıyor ve Gökkurt’da H.Karataş var. Kadhan’a güvenerek tek bırakacağım. Rakiplerini formda ve güçlü olduğu bu dönemde geçmelidir.

3.Ayak: Bir, iki derken üç koşudur kazanan Hüradam çok iyi form tuttu. Son 5 koşusunda 4 birincilik yapan bu safkan bu kez daha iyi rakipler karşında olacak. Moskova Ateşi çimde daha iyi bir at olup rakibinin serisini bozmaya çalışacak. Babalamih, Taşralı ve Cevher üçlüsü daha sonra düşünülür. Çimde gitmese de Zağnos bu kez ters

4.Ayak: Kum 2100 metrede bu grupta Binbir favorimdir. Son yarışında İnanlım – Özpar arkasında üçüncü kalan Binbir son birinciliğini Kocaeli pistinde Erduran önünde elde etmişti. İstanbul’da Reisoğlu, Akkula, Özpar önünde de birinciliği olan bu atın en ciddi rakibi yine karşısına çıkan Erduran olacaktır. Zehir Hafiye mesafe tutuyor yazılabilir.

5.Ayak: Geçtiğimiz yıl iyi koşular yapan ve 4 kez kazanmış olan İrem Su gördüğü yarışta Mister Right kazanırken 4’üncü kalmıştı. Artan kondisyonu ile favorimdir. Arsen Lüpen kalitesi ile rakip ve The Daughter Sun kazandığı koşu sonrasında yine yazılır.

6.Ayak: 1400 metrede günün kapanış koşusunda ilk şansı Stay Strong’a vereceğim. Zanjero yavrusu bu tay çim pistteki son yarışında elde ettiği dördüncülük sonrasında daha iyi olduğu kum pistte favorimdir. Panta Rhei’nin kazandığı açık koşuda yer alan Insomnia ikinci atımdır. Vavendu tecrübesi ile bu grupta iş yapacak bir isimdir. Talia Hanım ve Diyadin cazip isimler. Nice Sun sürprizi yapabilir.

1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
1 4 1 1 6 3
4 2 3 1 9
2 6 5 4 5
5 4 4
3 3 8
5 1



Haberin Devamı
YORUM YAZ