MENÜ

Ronaldo'nun hayali gerçek oldu

25. dakikada sakatlanıp oyundan çıkınca gözyaşlarını tutamayan Cristiano Ronaldo, 120 dakikanın sonunda havalara uçtu. Çünkü kulüp kariyerinde tüm kupaları kazanan yıldız oyuncu, en büyük hayali olan Portekiz’le Avrupa şampiyonluğu mutluluğunu sonunda yaşadı.

Ronaldo'nun hayali gerçek oldu

Euro 2016 final maçının ilk dakikaları, uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir drama sahne oldu. Portekiz’in Kaptanı Cristiano Ronaldo, henüz 16. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası adeta yıkıldı.

Kupa öncesi yaptığı açıklamada, “Kulüp kariyerimde alınabilecek bütün ödül ve kupalara sahip oldum ancak en büyük hayalim Portekiz formasıyla Avrupa’nın en büyük kupasına sahip olmak” sözlerini sarfeden 31 yaşındaki yıldız, 16. dakikada Payet’in yaptığı sert hareketin ardından birkaç saniye sonra kendini yere bıraktı.

Çektiği acı yüzüne yansıyan Ronaldo, ilk müdahalesinin ardından tedavi için kenara alındı. Ayağına bant sarılmasını isteyen ve sahaya dönmek için can atan süperstar, 4 dakika sonra bir kez daha kendini yere bıraktı.

Bu kez sevinç gözyaşı

Maça devam edemeyen Ronaldo sahayı ağlayarak terketmek zorunda kaldı. Stade de France’ı dolduran Portekizli ve Fransız taraftarlar, kenara alınan yıldız oyuncuyu ayakta alkışladı. 120 dakikanın bitiminde ise yıldız oyuncu gözyaşlarını bu kez sevinçten akıttı. Çünkü en büyük hayaline kavuşmuş ve kaptanlığını yaptığı Portekiz’le Avrupa şampiyonluğu kupasını kaldırma mutluluğunu yaşamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ