MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray yorumu: Şampiyonluk yarışında olup olmamak Fatih Terim'in elinde!

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 4-0'lık farklı bir skorla yendi. Sarı-kırmızılılar alınan bu sonuçla puanını 20'ye yükseltti. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 4-0'lık galibiyetini değerlendirdi. Fatih Terim'in oyun planı üzerinden konuşan Rıdvan Dilmen, "Geçen hafta Fatih Terim kaybetti, bu hafta Fatih Terim kazandı" dedi.

Galatasaray, Süper Lig'de konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 4-0'lık farklı bir skorla yendi. Sarı-kırmızılılar alınan bu sonuçla puanını 20'ye yükseltti.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 4-0'lık galibiyetini değerlendirdi.

Galatasaray'ı Çaykur Rizespor maçında analiz ederken teknik direktör Fatih Terim üzerinden gitmek gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Şampiyonluk yarışında olup olmamak Fatih Terim'in elinde. Çünkü Fatih Terim'in formsuzluğu direkt olarak takımı etkiliyor. Daha 1 hafta önce Çaykur Rizespor'dan farklı oynamayan Galatasaray vardı. Peki, ne değişti? Bu hafta çift santrfor oynamadı. Geçen hafta Fatih Terim kaybetti, bu hafta Fatih Terim kazandı" dedi.

YORUM YAZ