MENÜ

Rıdvan Dilmen'den flaş yorum: 'Fenerbahçe bağırınca yemedi galiba' derler

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Gençlerbirliği mücadelesini yorumladı. Fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışması olduğunu ifade eden Dilmen, ''TFF'ye sesleniyorum. Eğer o çizgiyi çizmezseniz, afedersiniz ama 'Fenerbahçe bağırınca yemedi galiba' derler." Ben derim. Siz çizin.'' ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den flaş yorum: 'Fenerbahçe bağırınca yemedi galiba' derler

Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni konuk etti. Gol düellosuna sahne olan maç Fenerbahçe'nin 5-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, ilk 45 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin golü yedikten sonra çok yüksek tempoyla oynadığını belirten, Dilmen, ''Adeta rakip kaleyi abluka altına aldılar. 3 tane de çok güzel gol geldi. Gustavo çok kaliteli bir oyuncu, sürekli deniyor. Gol de müthiş yere gitti. Vedat Muriç ise farklı bir oyuncu. Attığı 2. golde sakatlıktan çıkan bir oyuncunun ayağını oraya sokması hiç kolay değil. Türkiye Kupası'nın ne kadar önemli olduğu da burada ortaya çıktı. Vedat'ın Göztepe maçı sonrası açıklamaları izleyin. Nefes alamadığını söylemişti.'' dedi.

'Eğer o çizgiyi çizmezseniz, afedersiniz ama 'Fenerbahçe bağırınca yemedi galiba' derler'

Fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışması olduğunu ifade eden Dilmen, ''beIN Sports'un kendisine göre haklı bir açıklaması var, VAR görüntüleri bizim insiyatifimizde değil diyor. Kafalarda soru işareti oluştu şimdi. İlk golde Isla'ya atılan topta ofsayt var mı, yok mu? TFF'ye sesleniyorum. Eğer o çizgiyi çizmezseniz, afedersiniz ama 'Fenerbahçe bağırınca yemedi galiba' derler." Ben derim. Siz çizin. Sadık topu attığında çizgiyi çizsinler, sonra diğerlerini tartışalım. Henüz çizmediler. Gençlerbirliği'ndeki oyuncudan sekip sekmediğine sonra bakarız." diye konuştu.

Haberin Devamı

'Vedat Muriç farklı bir oyuncu!'

Vedat Muriç'e övgüler yağdıran Dilmen, "Muriç'in attığı kafa golünü herkes atamaz. Çünkü top ip gibi gelmedi, yavaş geldi. Kaçırmanın atmaktan daha zor olduğu bir pozisyonda da atamadı maçın başında. Çok yönlü, çok başka bir santrfor."

YORUM YAZ