MENÜ

Real Madrid'e bir şok daha

Turkish Airlines EuroLeague'in İspanyol temsilcilerinden Real Madrid'in sezon başından beri yaşadığı sakatlık problemlerine bir yenisi daha eklendi. Takımın yıldızlarından Anthony Randolph'un bir süre daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Real Madrid'e bir şok daha

Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden İspanyol ekibi Real Madrid, sezon başından beri sakatlık problemleriyle uğraşıyor.

Sakatlığı nedeniyle yıldızı Sergio Llull'dan yoksun sezon geçiren Real Madrid, sezonun başlangıç etabında da Kuzmic'i sakatlığa kurban vermiş ve Sırp oyuncu sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmıştı. Sonrasında Gustavo Ayon'un uzun süreli sakatlığıyla sarsılan Real Madrid'te Jeff Taylor da bir süre sakatlık sorunu nedeniyle forma giyememişti.

İspanyol ekibinde son olarak sakatlık problemi bulunan Anthony Randolph'un Ocak ayına kadar forma giyemeyeceği koç Pablo Laso tarafından açıklandı.

Real Madrid'in Olympiacos maçı için kadrosunda Randolph yer almazken sakatlık problemleri yaşayan Jeff Taylor ve Rudy Fernandez kadrodaki yerlerini aldılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ