MENÜ

Radamel Falcao transferinde son dakika!

Galatasaray'da adeta yılan hikayesine dönen Radamel Falcao transferiyle ilgili son derece hareketli saatler yaşanıyor. Fransa ve Kolombiya basını, dünyaca ünlü futbolcunun Monaco kulübüyle ciddi bir gerilim yaşadığını yazarken İspanyollardan gelen son haberse gündeme bomba gibi düştü.

Radamel Falcao transferinde son dakika!

Galatasaray'ın uzun bir süredir bitmesi için uğraş verdiği Radamel Falcao transferi, yaşanan son gelişmelerin ardından adeta yılan hikayesine dönmüştü. Konuyla ilgili Fransa ve Kolombiya basınından gelen son haberler ise dünyaca ünlü futbolcunun Sarı Kırmızılılar'a gitmesine bir türlü onay vermeyen Monaco kulübüyle ciddi bir gerilim yaşadığı yönünde.

Haberin Devamı

Oleg Petrov'un sözleri çıldırttı!

Fransızların dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe, "Falcao-Petrov hattı geriliyor" başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberde Monaco Başkan Yardımcısı Oleg Petrov'un iki gün evvel basın mensuplarına yaptığı açıklamada sarf ettiği "Falcao, kontratına saygı duymak zorunda." şeklindeki sözünün 33 yaşındaki golcü oyuncuyu sinirlendirdiğini yazdı.

Haberde Kolombiyalı santrforun bu gelişme üzerine hem Monaco yönetimi hem de hocası Leonardo Jardim'e takımdan ayrılma isteğini bir kez daha ilettiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Falcao'nun elindeki büyük koz

Marca gazetesinin Kolombiya edisyonu da söz konusu transferle ilgili olarak gündeme bomba gibi düşen bir başka iddia ortaya attı. Gazete, Falcao'nun elinde Monaco kulübünün Galatasaray'a gitmesine izin veren bir belge bulunduğunu öne sürerken yıldız futbolcu ve yakınlarının bu kozu kullanmadan sorunun çözülmesini istediğini ifade etti.

Dev iddia: Valencia devrede!

AS gazetesi ise bugün okuyucularıyla paylaştığı son dakika haberinde Rodrigo Moreno'yu Atletico Madrid'e göndermesi beklenen Valencia'nın golcü oyuncudan doğacak boşluğu Kolombiyalı santrforla doldurmak için kolları sıvadığını yazdı.

Haberde menajeri Jorge Mondes tarafından daha önce de Valencia'ya teklif edilen yıldız ismin Galatasaray'la yürüttüğü görüşmelerin çıkmaza girdiği ifade edildi.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ