MENÜ

Q7 fırtınası sürüyor

Kartal'ın Portekizli yıldızı, Mario Gomez'in takıma katılmasının ardından performansını katladı! Alman golcüyle ilk idmanında başarılı bir uyum yakalayan 31 yaşındaki futbolcu, şut idmanında sağ ayağıyla yaptığı mükemmel vuruşlarla güne yine damgasını vurdu.

Q7 fırtınası sürüyor

Kara Kartal’da Ricardo Quaresma fırtınası bütün hızıyla devam ediyor. Takıma Alman yıldız Mario Gomez’in de katılmasının ardından daha da coşan 31 yaşındaki futbolcu, yeni partneriyle ilk çalışmasında yakaladığı büyük uyumla izleyenlerin ağızlarını adeta açık bıraktı. Dar alanda yapılan çift kale maç idmanında golcü futbolcuyu akıl dolu bir pasla buluşturan Quaresma, Alman oyuncunun topu filelerle buluşturması sonrasında büyük sevinç yaşadı.

Şut çalışmasında yıktı geçti

Dünkü antrenmanın son bölümünde şut çalışması yapan Siyah-Beyazlılar’da ön plana çıkan isim yine aynıydı: Ricardo Quaresma! Günay Güvenç ve Cenk Gönen’in değişmeli olarak yer aldığı kaleyi; Cenk Tosun ve Kerim Frei’yle şut yağmuruna tutan Ricardo, isabetli vuruşlarıyla beraber takım arkadaşlarına zor anlar yaşattı. Bu idman sırasında başarılı şutlar çıkaran Cenk Tosun da, Quaresma tarafından özel olarak kutlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ