MENÜ

PTT 1.Lig'de transfer harekatı

PTT 1.Lig'de takımlar yeni sezon öncesi kadorlarını güçlendirmek için çalışmalara başladı.

PTT 1.Lig'de transfer harekatı

PTT 1.Lig'de takımlar yeni sezon öncesi kadorlarını güçlendirmek için çalışmalara başladı.

İşte takımlardaki son durum;

Sivas’ta John Boye gidiyor

Texeira ve Kone ile yollarını ayıran Sivasspor’da yabancı oyuncularla görüşmeler sürüyor. Son olarak kaleci Setkus’la yola devam konusunda el sıkışan Kırmızı-Beyazlılar’a John Boye’dan ise beklenmedik bir çıkış geldi. Ganalı stoperin milli takım geleceğini düşünerek başkan Mecnun Otyakmaz’a ayrılmak istediğini ilettiği belirlendi. Yönetim eğer beklediği bir bonservis bedeli bulursa Boye’nin satışına müsade edecek.

Bandırma’ya tarihinde ilk yabancı

Tarihinde ilk kez PTT 1. Lig’de boy gösterecek olan Bandırmaspor, tarihindeki ilk yabancı transferini dün gerçekleştirdi. Bordo-Beyazlı takım, Brezilya’nın Bernardo takımda oynayan orta saha oyuncusu Marinoda Silva’yı transfer etti. İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Marinoda Silva, Bandırmasporlu yöneticiler tarafından karşılandı. Karayoluyla Bandırma’ya gelen Silva bugün saat 19.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek törenle 2 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Hüseyin Kala Şanlıurfa’da

Teknik direktörlüğe Ünal Karaman’ı getiren PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, transferde flaş isimlere imza attırıyor. Güneydoğu ekibi dün, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Kala ile sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Yeşilli ekip, daha önce teknik direktör Ünal Karaman’ın yanı sıra kaleci Tomic, Fevzi Özkan ve Abdulaziz Solmaz ile anlaşmıştı.

Yeni Malatyaspor hoca arıyor

Yeni Malatyaspor’da beklenmedik ayrılık. 10 Haziran’da teknik direktörlük görevine getirilen Bayram Bektaş yönetim ile görüşerek istifa ettiğini açıkladı. Kulübün kendisine verdiği sözlerin tutulmadığını gerekçe gösterip ayrılan genç hocanın yerine arayışlar başladı. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Kemal Özdeş ve Ali Tandoğan’a teklif götüreceği konuşuluyor. Malatya hoca konusunu bu hafta içinde çözmeyi planlıyor.

Giresun, Salih Sefercik’i kaptı

Play-Off biletini son maçta kaçıran Giresunspor da transferin hareketli takımlarından... Yeşil-Beyazlılar, orta sahasına 2. Lig’den takviye yaptı. Daha önce Balıkesirspor’la şampiyonluk yaşayan, Orduspor’la Play-Off oynayan tecrübeli ön libero Salih Sefercik’le anlaşma sağlandı. 1 yıllık imza atan Salih, “Giresun’a geldiğim için çok ama çok mutluyum. İnanıyorum ki bu takıma hak ettiği başarıları yaşatacağız” dedi.

Manisa, Kurtuluş’u istiyor

Manisaspor’da transfer çalışmaları sürerken, 200 bin TL alacağını tahsil edemediği için takımdan ayrılan kaleci Bayram’ın yerine Denizlispor’dan İsmail Şahmalı ile anlaşan yönetim, şimdi de Trabzonspor’un file bekçisi Kurtuluş Yurt’a kanca taktı. Kalede rekabet yaratmak için İsmail’in yanına kaliteli bir isim daha transfer etmeyi planlayan ve daha önce Bolusporlu Soner’i gündemine alan yöneticilerin yeni gözdesi Kurtuluş’la görüşmenin sürdüğü bildirildi.

Balıkesir’in gözü Yanal’da

Balkes, orta sahadaki boşluğu kapatmak için çabalıyordu. Bir süre önce ismi gündeme gelen Muhammet Reis’ten umudunu kesen, Arnavut asıllı Valdet Rama’yı Balıkesir’e getirmesine rağmen imza attıramayan Balıkesirspor’da Trabzonsporlu Gökhan Alsan transferi de zora girdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın genç futbolcuyu Slovakya kampına götürmesi umutları azalttı. Bu oyuncu için kamp dönüşü Ersun Yanal’ın vereceği karar beklenecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ