MENÜ

Premier Lig'e Jürgen Klopp ayarı!

3 sezondur Liverpool’u çalıştıran Jürgen Klopp, geldiği günden bu yana ezeli rakiplerine fark attı. Tecrübeli hoca, Ekim 2015’ten beri Tottenham, City, M.United, Chelsea ve Arsenal ile oynadığı maçlarda 46 puan topladı.

Premier Lig'e Jürgen Klopp ayarı!

İngiltere Premier Lig’de Jurgen Klopp fırtınası... 2015-16 sezonunun başında Liverpool’un başına geçen tecrübeli hoca, ezeli rakiplerine fark attı. 3 senede Tottenham, Manchester City, Manchester United, Chelsea ve Arsenal ile oynanan maçlarda 46 puan toplayan Alman teknik adam, bu alanda Merseyide ekibiyle zirvede yer almayı başardı.

Haberin Devamı

​Sezona da bomba gibi giren ve oynadığı 5 maçı da kazanarak lider olan Kırmızılar’ın, söz konusu tablo göze alındığında en yakın takipçisi Tottenham ile arasında 3 puan fark var.

En kötüsü Arsenal

İngiltere’nin köklü kulüplerinin birbirleri ile oynadığı maçlar göze alındığında en kötü performansa sahip olan takım Arsenal. 22 yıl boyunca çalıştırdığı Londra temsilcisinden ayrılan Arsene Wenger’in ardından Unai Emery önderliğinde yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan Arsenal, ezeli rakiplerine karşı 3 yılda yalnızca 22 puan toplayabildi.

YORUM YAZ