MENÜ

Portekiz'e destek yetmedi!

Danimarka-Portekiz maçı öncesinde Beşiktaşlı bir grup taraftar Kopenhag'da Quaresma ve arkadaşlarını ziyaret edip, moral verdi. Ancak Kırmızı-Yeşilliler maçı 2-1 kaybetmekten kurtulamadı.

Portekiz'e destek yetmedi!

Beşiktaşlılar’ın Ricardo Quaresma aşkı bitmiyor. Milli takımına katılmak için Gaziantepspor mücadelesinde takımını yalnız bırakan yıldız oyuncunun, Danimarka maçı öncesinde ziyaretçileri vardı. Kopenhag’taki bir grup Siyah-Beyazlı futbolseverin Danimarka-Portekiz maçı öncesinde Quaresma ve arkadaşlarına moral verdikleri ortaya çıktı. Takım otobüsünün önünü kesen Siyah-Beyazlılar, Q7’ye çiçek verdiler ve başarı dileklerini sundular. Başkan Yıldırım Demirören’in de yakın arkadaşı olan Cristiano Ronaldo’ya da büyük ilgi gösteren Beşiktaşlılar’ın, dünyaca ünlü futbolcudan imza almak için birbirleriye yarıştı.

Haberin Devamı

Quaresma’yla 25 dakika

Ancak Portekiz, Quaresma’nın 25 dakika forma giydiği karşılaşmada Danimarka’ya 2-1 yenildi ve işi play-off maçlarına bıraktı. Portekiz’in tek golünü Ronaldo atarken, Danimarka’yı Bendtner ve Dehli zafere taşıdı. 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri yolundaki play-off karşılaşmalarında Portekiz, A Milli Takımımız’ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

YORUM YAZ