MENÜ

Pizarro bombası!

Devre arasında, kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta gündeme Bayern Münih forması giyen Claudio Pizarro geldi. Kartal, Perulu golcüye kiralama yöntemiyle Siyah-Beyazlı formayı giydirip ikinci yarıda şov yapmaya hazırlanıyor

Pizarro bombası!

Ligin ilk yarısını beklentilerin uzağında tamamlayan Kartal’da yönetim transfer çalışmalarını hızlandırdı. Savunma hattını Hajduk Split’ten Mario Maloca ile güçlendirmek için bastıran Siyah-Beyazlılar, golcü için de harekete geçti. Beşiktaş’ın Bayern Münih forması giyen dünyaca ünlü Claudio Pizarro için devrede olduğu öğrenildi. Perulu futbolcu için girişimlerine başlayan transfer komitesinin kiralama formülü ile yıldız golcüyü ocak ayında takıma katmaya çalışacağı belirlendi. Alman devinin de takımda fazla forma şansı bulamayan 35 yaşındaki futbolcusunu, kiralamaya sıcak bakması, Kartal’da büyük heyecan yarattı. Her iki ayağını da çok iyi kullanan ve yıllardır Almanya Bundesliga’da top koşturan deneyimli isim, Peru Milli Takımı’nın da vazgeçilmezlerinden biri konumunda bulunuyor.

Milli takımın vazgeçilmezi

2014 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde ülkesinin formasını 13 kez giyen ve maçların hepsinde ilk 11’de başlayan Pizarro rakip ağlara 3 gol bırakmayı başarmıştı. 2014 Haziran’ında Bayern’le sözleşmesi bitecek olan 35’lik yıldız, Kartal’a ocak ayında transfer olduğu takdirde, sezon sonunda serbest kalacak. Göstereceği performansa göre de Beşiktaş’la 1 yıl sözleşme uzatma ihtimali de gündeme gelecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ