MENÜ

Phillip Cocu: Kazanmayı hak ettik

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, 1-1 berabere biten Beşiktaş mücadelesinin ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Kazanmayı hak ettiklerini belirten Cocu, "Maçın son anına kadar karakter gösterdik. Kazanmak için her şeyi yaptığımızı taraftarımıza gösterdik" şeklinde konuştu.

Phillip Cocu: Kazanmayı hak ettik

Phillip Cocu'nun değerlendirmeleri şu şekilde:

Haberin Devamı

İlk derbi maçımdı benim. maçın iki farklı yüzü vardı. İlk ayrı iyiydik. Topa baskı yaptık, rakibimizin oyuna girmesini engelledik. Onlar ilk şutunda golü buldu. Bu bizim için büyük yıkım oldu. Devre arasında 'Taraftarlara bu işi sonuna kadar götüreceğimizi gösterelim' dedik. İkinci yarıda da pozisyonlarımız vardı ama sadece Ayew'in kafasıyla golü bulabildik. Maçı kazanmayı hak ettik diye düşünüyorum ancak bazen hak ettiğinizi alamıyorsunuz.

"Evet! Orta sahayı bıraktık"

'Herkes önde olsun, rakibi baskı altına alalım' şeklinde bir oyun düzenimiz olsun istiyoruz. Orta sahayı bıraktığımız doğru ikinci yarıda. Bunu önlememiz lazım. Maçın son anına kadar karakter gösterdik. Kazanmak için her şeyi yaptığımızı taraftarımıza gösterdik. Bu şekilde oynarsak çok maçtan galibiyetle ayrılacağız diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

YORUM YAZ