MENÜ

Pepe ve Quaresma Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyor!

Transfer gündeminin gözde isimleri Quaresma ve Pepe, önceki gün Başkan Fikret Orman’la biraraya geldi. İkili, “Hem biz hem de ailelerimiz çok mutlu. Ayrılmak gibi bir niyetimiz yok. Sadece futbolumuza konsantre olup Beşiktaş’a en iyi şekilde katkı vermeye devam etmek istiyoruz” dedi.

Pepe ve Quaresma Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyor!

Siyah-Beyazlılar’ın 2 başarılı Portekizlisi Ricardo Quaresma ve Pepe, Kara Kartal’da geçen sezon ortaya koydukları performansla göz kamaştırmıştı.

Haberin Devamı

İki oyuncu, Spor Toto Süper Lig’de sezonun sona ermesinin ardından Portekiz Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası’nda etkili görüntü sergilemeye devam edip transfer döneminin gözdeleri haline gelmişti. Quaresma’ya; Katar, Suudi Arabistan ve Çin; Pepe’ye ise İngiltere Premier Lig ve Portekiz’den teklif yağmıştı.

Konuyla ilgili olarak gündemde yer almaya devam eden iki futbolcu, önceki gün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la bir değerlendirme toplantısı yaptı.

‘Talimat verdik...’

Başarılı futbolcuların, “İkimiz de İstanbul’da yaşadığımız ve Beşiktaş gibi önemli bir takımın formasını giydiğimiz için çok mutluyuz. Avrupa Kupaları’na katılmak için maçlarımız başladı. Yakında lig de başlayacak. Bizimle birlikte ailelerimiz de burada olmaktan dolayı mutlu. Menacerlerimize talimat verdik. Ayrılmak gibi bir niyetimiz yok. Sadece futbolumuza konsantre olup Beşiktaş’a en iyi şekilde katkı vermeye devam etmek istiyoruz” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

2 yıldızdan gelen bu çıkışın ardından Başkan Fikret Orman’ın da memnun olduğu bildirildi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ