MENÜ

Passolig krizi!

Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor maçına Passolig damgasını vurdu.

Passolig krizi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bu sezonki Passolig uygulaması, karşılaşmayı izlemek isteyen mavi siyahlı taraftar ile kapı görevlileri arasında zaman zaman tartışmalara yol açtı. Kayseri Erciyesspor- Trabzonspor maçını Passolig kartı bulunan 285 kişi izledi. Ancak, Erciyesspor'un kombine biletli 2 bine yakın taraftarı ile 32 bin kişilik Kadir Has Stadı'nın büyük bölümü boş kaldı. Erciyesspor daha önce kendi evinde oynadığı Elazığspor maçını yaklaşık 20 bin kişi izlemişti.

-Trabzonspor'da Malouda, Zokora, Colman Kayseri deplasmanına kadro dışı bırakıldığı için getirilmedi. Savunma oyuncusu Aykut'da kırmızı kart cezalısı. Kayseri Erciyesspor'da ise, Trabzonspor'un eski oyuncularından Yasin Öztekin kırmızı kart cezalısı olduğu için eski takımına karşı oynayamadı.

- Trabzonspor'un alt yapısı ve 1461 Trabzon takımında oynayan Caner Osmanpaşaoglu'da bu sezon direkt olarak Aykut'un yerine forma giydi.

- Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Trabzonsporlu yöneticileri, Erciyesspor başkanı Ziya Eren mantı yemeye götürdü.

-Trabzonsporlu yöneticiler, Erciyesspor'un bordo mavili takım seyircisi için tahsis ettiği bin 200 kişilik tribüne, küfür ve hakaret edici tezahürat yapmamaları için uyarıcı iki pankart astı

-Kayseri Erciyesspor- Trabzonspor maçını Passolig kartı bulunan 285 kişi izledi. Ancak, Erciyesspor'un kombine biletli bine yakın taraftarı ile 32 bin kişilik stadın büyük bölümü boş kaldı. Erciyesspor daha önce kendi evinde oynadığı Elazığspor maçını yaklaşık 20 bin kişi izlemişti.

- Erciyesspor'un orkestrası maraton tribününde yerini aldı. Çaldığı marş ve şarkılarla taraftarı coşturdu.

Oktay ENSARİ - KAYSERİ / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ