MENÜ

PSG'de Sergio Ramos ile yollar ayrılıyor

Fransız devi PSG'de takımdan ayrılması kesinleşen Lionel Messi'nin ardından bir başka yıldız Sergio Ramos'un da ayrılığı resmi olarak açıklandı.

PSG'de Sergio Ramos ile yollar ayrılıyor

PSG'de hareketli bir yaz geçmesi bekleniyordu. Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağının kesinleşmesi sonrası bir ayrılık daha gerçekleşiyor. Fransız devi, yaptığı resmi açıklamada Sergio Ramos'un takımdan ayrılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

PSGde Sergio Ramos ile yollar ayrılıyor

2021'de sözleşmesinin sona erdiği Real Madrid'den transfer edilen İspanyol yıldızın PSG ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek.

'UNUTULMAZ BİR MACERA YAŞADIM'

Duyurulan ayrılığa ilişkin açıklamalarda bulunan Sergio Ramos, "Son iki yılda bu formayı giymek harika bir deneyimdi. Paris'te unutulmaz bir macera yaşadım ve desteğiniz, sevginiz için hepinize teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

PSGde Sergio Ramos ile yollar ayrılıyor

AL-KHELAIFI: ONU PARİS'TE GÖRMEK BİR ONURDU

Ayrılık sonrası PSG'nin başkanı Nasser Al-Khelaifi ise, "Bizimle geçirdiği iki yıl için Sergio Ramos'a duyduğumuz sonsuz minnettarlığı ifade etmek istiyorum. Sergio'nun liderliği, takım ruhu ve profesyonelliği, en üst düzeydeki tecrübesiyle birleşince onu gerçek bir futbol efsanesi yapıyor. Onu Paris'te görmek bir onurdu. Kulüpteki herkes adına onun için en iyisini diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Sergio Ramos'un PSG'deki İlk Antrenmanı

PSGde Sergio Ramos ile yollar ayrılıyor

YORUM YAZ