MENÜ

Lionel Messi'nin üç ihtimali: Yeni takımı belli oluyor

Sezon sonunda Paris Saint-Germain'den ayrılacağı açıklanan Arjantinli süperstar Lionel Messi'nin yeni takımının kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor. İşte 35 yaşındaki yıldızın önündeki üç ihtimal.

Lionel Messi'nin üç ihtimali: Yeni takımı belli oluyor

İki sezondur PSG forması giyen Lionel Messi'nin geleceği uzun süredir futbol dünyasını meşgul eden konulardan biri. Takımıyla iki kez Ligue 1 zaferi yaşayan Arjantinli oyuncu Şampiyonlar Ligi kazanamadığı için taraftların tepkisine maruz kalmıştı. PSG'den ayrılacak olan Messi için ortaya birçok iddia atıldı.

Haberin Devamı

Christophe Galtier dün yaptığı basın toplantısında oyuncusunun geleceği hakkında konuşurken Arjantinli'nin geleceği hakkında ilk ağızdan bilgi verdi. Açıklamasının ardından Messi ile alakalı bir konuya son veren Galtier soru işaretlerini tamamen kaldırdı.

'TAKIMDAN AYRILACAK'

Lionel Messi'nin sözleşmesinin sonunda takımdan ayrılacağını belirten Christophe Galtier resmi ağızdan oyuncunun ayrılacağını duyurdu. Dünya Kupası'nın ardından oyuncunun PSG ile sözleşme imzalaması beklenirken anlaşma bir türlü gerçekleşmemiş ve taraflar anlaşamamıştı.

Lionel Messinin üç ihtimali: Yeni takımı belli oluyor

BARCELONA BEKLİYOR

Barcelona taraftarlarının büyük bir arzuyla tekrar takımda görmek istedikleri Lionel Messi ile görüşmeler devam ediyor. Messi'nin babasının daha önce birçok kez Barcelona yönetimiyle görüştüğü öğrenilirken Xavi de eski takım arkadaşı hakkında, "Şu an durumun bir hafta öncesine göre daha karmaşık olduğunu düşünmüyorum. Leo burada kapıların açık olduğunu biliyor. Bize yardımcı olacağını biliyorum. Sezon orada yeni bitiyor, PSG'ye büyük saygısı var. Prensip olarak, önümüzdeki hafta karar verecek." dedi.

Haberin Devamı

Lionel Messi'nin tekrar takıma katılması için mali sıkıntıları aşmaya çalışan Barcelona yönetimi Arjantinli için imkanları zorluyor.

ABD EKİBİ DE DEVREDE

Barcelona dışında MLS'ten Inter Miami de oyuncuyla ilgileniyor. Miami ekibinin Arjantinli'ye yılda 40 milyon Euro maaşla 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. Ancak Messi'nin önceliği Avrupa'da kalmak ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek.

Lionel Messinin üç ihtimali: Yeni takımı belli oluyor

SUUDİ ARABİSTAN'DAN SERVET

Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a transfer olmasının ardından Arabistan ekibinin en yakın rakibi Al-Hilal de harekete geçti. Messi'yi takıma kazandırmak isteyen Al-Hilal'in oyuncuya yaklaşık 1.2 milyar Euro'luk dev bir teklif yaptığı iddia edildi. Böylesine büyük bir teklif karşısında Messi'nin nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken Arjantinli'nin hangi takıma transfer olacağı büyük bir ilgiyle bekleniyor.

MESSI'NIN PERFORMANSI

Bu sezon 31'i Ligue 1'de olmak üzere 40 maçta görev alan Lionel Messi, 21 kez gol atmayı başarırken 20 kez de asist yaptı.

Haberin Devamı

Lionel Messinin üç ihtimali: Yeni takımı belli oluyor

YORUM YAZ