MENÜ

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

7 Ağustos Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İki Tekli Cazip Program

1.AYAK: İkinciliğinin ardından geliştirdiği formu ile tam pist ve mesafesinde GOLDEN COUNTESS bu kez fotoyu önde geçebilir. Son yarışlarında tabela dışı kalsa da tatminkar koşan HARDY KHAN üst sıraları zorlayacaktır. Fit durumu ile dikkat çeken KARA ATEŞ bu safkanların yakın takipçisi olacaktır. Son yarışlarını ölçü almadığım AMIGDALA koşuya ağırlığını koyacaktır. GÜLŞİLAN ve WHITE ORCHID ilk ayakta ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.AYAK: 3 yaşlı Maiden Arap taylarının start alacağı günün ikinci ayağında yeterli tecrübesi ve formu ile MUHLİS HOCA ’nın bugün birincilikle tanışacağına inanıyorum. Tabelayı tamamladığı son yarışı ardından formunu geliştiren HARRAN KAPISI bu safkanı avlamaya çalışacak. Tabela dibinde bitirdiği son yarışını beğendiğim GÜMGÜM her an devreye girebilir. Sürpriz üçüncülüğü ile tüm dikkatleri üzerine çeken KARTALBEY hata affetmeyecektir. Geniş kuponlarda KOCA YİĞİT, UÇURAN ve MELEKGÜLÜ ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Formunu beğendiğim KAÇAR FEVZİ müsait rakipleri yanında bugün özlediği birinciliğe kavuşabilir. Günün banko ismi olarak önermek istiyorum.

4.AYAK: İkinciliklerinin ardından geliştirdiği formu ile SEMETEY OĞLU, sertleşen gruba rağmen mükemmel formu ile SULTANDAN, kazandığı yarışı ardından koruduğu etkili formu ile TEKÇAPKAN, son yarışında bekleneni veremese de güzel formunu devam ettiren CAMUZAĞA ve grubun genç safkanlarından REBER bu ayakta ayırt edilmeden yazılması gereken isimlerdir.

5.AYAK: Maiden 3 yaşlı Arap taylarının bölünen ikinci ayağı olan bu koşuda son yarışında yapılan takı değişikliğinin işe yaradığını elde üçüncülükle gösteren DİNLEMEZ geliştirdiği formu ile bu kez fotoyu önde geçip Maiden ’e veda edebilir. Günün ikinci banko ismi olarak önereceğim.

6.AYAK: Tabelayı tamamladığı yarışını beğendiğim AKTEMUR ’a ilk Şansı vermek istiyorum. İkinciliğini ardından muhafaza ettiği etkili formu ile LİDER DOĞAN kendisi gibi formda ekürisininde yardımı ile birinciliğin güçlü adaylarından olacaktır. Formunun zirvesindeki ALANGOYA yine rakiplerini avlayabilir. Fit durumdaki PİRAZBEY ’de güvendiğim isimlerden. Geniş kuponlarda BURCUTAY ve uzun süredir start almasa da iyi hazırlanan KARAPOLAT ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

Haberin Devamı

5,6,3,1,11,2

7,3,2,4,5,14,13

8,9,1,2,7

12,11,6,14,3,2

YORUM YAZ