MENÜ

Orduspor zirve aşkına: 1-0

Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'a deplasmanda kaybeden Mor-Beyazlılar, ateş hattında bulunan Boluspor'u tek golle geçti. Forvetlerin sustuğu gecede sahneye çıkan stoper Adem Sağlam, Karadeniz ekibine hayat verdi. Erkan Sözeri'nin öğrencileri bitime 7 maç kala 2. sıraya yükseldi.

Orduspor zirve aşkına: 1-0

Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor karşısında öne geçmesine rağmen 3-2 kaybeden Orduspor, kümede kalma mücadelesi veren Boluspor’u evine puansız uğurladı: 1-0. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasının ardından ev sahibi oyuna ağırlığını koymaya başladı... 23’te Boluspor savunmasını çizgi halinde yakalayan Anıl Taşdemir’in derinlemesine pasında savunmanın arkasına Subasic’in vuruşunda top üsten auta gitti. 35’te Yarenler çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Emre rakibinden sıyrıldı ortaladı, arka direkte topla buluşan İsmail Hakatan Odabaşı’nın müsait durumdaki vuruşu yandan auta çıktı. 41’de ev sahibi aradığı golü buldu... Ufukhan ve Soro’nun yokluğunda forma şansı bulan stoper Adem Sağlam’ın kafası filelerle buluştu: 1-0. 45’te İsmail Haktan’ın ara pasında topla buluşan Çağrı’nın vuruşunda kaleci Alişan gole izin vermedi.

Adem 2 attı 1 sayıldı!

İkinci yarıda da oyunun hakimi Orduspor’du... 51’de kazanılan serbest vuruş sonrası savunmadan ileri çıkan Adem, ceza sahası içindeki karambolde topu önünde buldu. Mor-Beyazlı savunmacı bir kez daha fileleri sarstı ama gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 83’te Haluk’un pasında topla buluşan Çağrı’nın vuruşu kaleye giderken savunmaya çarpan top yön değiştirdi ve oyun alanını terk etti. Bir maç eksiği bulunan Orduspor, ligin bitimine 7 hafta kala çok kritik bir galibiyete imza attı. Son dakikalarda Boluspor en azından beraberlik için yüklendi ama aradığını bir türlü bulamadı. Son 3 haftada ‘0’ çeken Yarenler için tehlike çanları çalmaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ