MENÜ

Ordu'da çare Metin Diyadin

Süper Lig hedefine ulaşmak isteyen Orduspor, Metin Diyadin'i ikna etmek için uğraşıyor. Tecrübeli hocaya teklifini sunan Karadeniz ekibi bugün yanıt alacak

Ordu'da çare Metin Diyadin

Buca yenilgisinin ardından flaş bir kararla Erkan Sözeri’nin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesh eden Orduspor’da teknik direktörlük koltuğu için tek bir aday var: Metin Diyadin. Mor-Beyazlılar’la daha önce Süper Lig’e yükselme sevinci yaşayan tecrübeli teknik adam yapılan teklife ilk etapta sıcak bakmadı. Gündeminde Hakan Kutlu ve Mustafa Reşit Akçay gibi isimlerin de olduğu iddia edilen Karadeniz ekibi Diyadin’i ikna etmek için her yolu deniyor. Önceki gün Ankara’ya giderek deneyimli çalıştırıcıyla bir görüşme gerçekleştiren yönetici Adem Türkmen, dün yaptığı açıklamayla taraftarı bilgilendirdi. “Herhangi bir hocanın gelmesini istemiyoruz” diyen Türkmen, “Finallerin hocası Metin Diyadin başımızda olsun istiyoruz” diye konuştu. Diyadin’in cevabını bugün vereceği konuşuluyor.

Başkandan Sözeri eleştirisi

Bu arada Orduspor’a, Erkan Sözeri’yle yollarına ayrılmasına yönelik bir eleştiri de Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan geldi. Sözeri’nin başarılı olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Son iki maç kala böyle bir görevden alma ya da istifa süreci ne şekliyle olursa olsun kesinlikle doğru değil” sözlerini sarfetti.

Finallerin hocası


Metin Diyadin, son olarak Gençlerbirliği’ni çalıştırmıştı. Ankara’da yaşayan tecrübeli hoca, öncesinde ise PTT 1. Lig’de Orduspor ve Kasımpaşa kulüplerini Süper Lig’e taşımıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ