MENÜ

Ne saygı kaldı ne de sevgi

Muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray'daki çöküşün perde arkasını açıklıyor

Ne saygı kaldı ne de sevgi

Yerli ve yabancılar arasında büyük bir samimiyetsizlik var. Takım içinde net bir şekilde gruplaşma mevcut. Toplu takım yemeği diye bir şey bile kalmadı

Arkadaşlık ortamı yok. Takım içinde saygısızlık başladı. Yerliler yabancıları, yabancılar yerlileri suçluyor. Mancini ise taktikten başka işe karışmıyor

Galatasaray’da yerli ve yabancı oyuncular arasında ciddi bir samimiyetsizlik söz konusu. Takım içinde net bir şekilde gruplaşma hakim. Yerli ve yabancı futbolcular, mecbur olmadıkça birbirleriyle konuşmuyorlar. Zaten toplu takım yemeği diye bir şey de kalmadı. Herkes istediği zaman kampta istediği yemeği yiyor. Türk bir oyuncunun, yabancı bir futbolcunun masasında oturduğu hiç görülmeyen bir durum. Arkadaşlık ortamı yok. Takım içerisinde ciddi bir sevgisizlik var.

En az 3 maçta tartışma çıktı

Başarısızlıkta herkes takım içinde birbirini suçlar oldu. Yerliler yabancıları, yabancılar da yerlileri sürekli eleştiriyor. Zaten bu yüzden takım içerisinde Eskişehirspor, Akhisar Belediye ve birçok maç sonrasında ciddi tartışmalar yaşandı.

Taraftar baskını olumsuz etkiledi

Taraftarların Florya Metin Oktay Tesisleri’ne kadar girip bazı oyunculara açıkça ayar vermesi takımı negatif şekilde etkiledi. Bu harekete göz yumulması, futbolcularda sahipsizlik hissi uyandırdı. Teknik direktör Roberto Mancini ise teknik ve taktik işler dışında hiçbir şeye karışmıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ