MENÜ

Ne maçtı ama: 0-0

Trafo patladı, yangın çıktı, iki kez elektrik gitti, maç 110 dakikada bitti. Müthiş pozisyonlar, mucizevi kurtarışlar vardı ama kazanan çıkmadı. Avrupa'yı kovalayan Karabük'le kupada final biletini alan Eskişehir'in kapışmasında eşitlik bozulmadı.

Ne maçtı ama: 0-0

İstatistiklere göre ligin en az gol yiyen ve en az gol atan iki ekibinin maçı vardı dün gece. Savunmada iyi işler yapan, ancak 3. bölgeden istediği verimi almayan Karabük ve Eskişehir’den kısır bir maç bekleniyordu. Sonuç olarak öyleydi, maç 0-0 bitti ama bu, kelimenin tam anlamıyla bir mucizeydi. Avrupa’yı kovalayan ev sahibi, yüzde yüzlük pozisyonlar yakaladı. Kupada finale çıkan Es Es’in kalecisi Boffin ise belki de kariyerinin en iyi ilk yarısını oynadı. 7’de trafo yandı, stadı kısa süreli de olsa duman kapladı. 19’da oyun yeniden hareketlendi. 21’de Boffin şov başladı, Furkan’ın vuruşunu kornere çeldi. Kontralarıyla ünlü Karabük, 30’da hızlı çıktı. İlhan’ın şutu defanstan sekti, Boffin çizgide yakaladı. 45+3’te Hamroun bomboş pozisyonda aşırdı, net fırsatı harcadı. 45+9’da Mabiala’nın füzesini Boffin, müthiş çıkardı. 45+11’de İshak’ın şutu yine Boffin duvarına çarptı. Bir dakika sonra Belçikalı file bekçisine bu kez takılan isim Yiğit’ti, kafası dışarı gitti.

‘Vallahi gol’

66’da Necati kaleciyle karşı karşıya kalmıştı ki, elektrikler bu kez tamamen gitti. Necati, arkadaşlarına “Vallahi gol attım” dedi ama kimse görmedi. Ertuğrul Sağlam da, meslektaşı Tolunay Kafkas’a, “Hocam bir pozisyon buldum, onda da elektrik kesildi” diyerek takıldı. 11 dakika sonra başlayan maçın kalan bölümünde iki takım da temkinliydi, maç başladığı gibi bitti.

Ömer Necati Albayrak

KARABÜKSPOR 0-0 ESKİŞEHİRSPOR (21.04.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

KARABÜKSPOR İSTATİSTİKLERİ

ESKİŞEHİRSPOR İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ