MENÜ

Ne çektiniz be!

Sarı-Kırmızılılar, kadın ve çocuklar önünde dün ilk kez Arena'da sahaya çıktı. E-Bilet'in uygulanmadığı maça 25 bin seyirci geldi. Ancak alınan farklı mağlubiyet, gelenlere kâbus gibi bir akşam yaşattı.

Ne çektiniz be!

Türk futbolundaki yeni uygulama E-Bilet, birçok karşılaşmada tribünlerin boş kalmasına sebep olmuştu. Galatasaray’ın, cezası sebebiyle ilk kez kadın ve çocuklar önünde oynayacak olması, maça ilginin az olması anlamına geliyordu. Daha önce seyircisiz maçlara çıkan Cim Bom, 2010-2011 sezonunun devre arasında kullanmaya başladığı Türk Telekom Arena’da ise ilk kez kadın ve çocukların karşısına çıktı. E-Bilet uygulamasının Arena’da kullanılmayacağının bir gün önce saat 19.00’da belli olması, Arena’da da izdihama neden oldu. Ücretsiz biletlerin dün basılması sebebiyle gişelerde kuyruklar oluştu. Arena’daki maç öncesi yaklaşık 10 bin kadın ve çocuk tribündeki yerini alırken, sonradan gelenlerle sayı da arttı. Bu sayede normalde çok daha az bir seyirci kitlesine oynaması beklenen Aslan’a, yaklaşık 25 bin civarında kişinin destek verdiği bildirildi.

Erkenden terk ettiler

Coşkulu kalabalık, 90 dakika boyunca takıma büyük destek verdi. Yaptıkları atkı şovlarla adeta erkek futbolseverleri aratmayan kadınlar, oyunculara da sevgi gösterilerinde bulundu. Ancak alınan kötü sonuç sonrası seyirciler, stadı erkenden terk edip, evlerine de üzgün bir şekilde gittiler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ