MENÜ

Napoli Teknik Direktörü Sarri'den Beşiktaş örneği!

Şampiyonlar Ligi'nden sürpriz bir şekilde elenen Napoli'de, teknik direktör Maurizio Sarri, Beşiktaş'ın geçtiğimiz yıl yaşadığı durumla benzer bir senaryoyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Napoli Teknik Direktörü Sarri'den Beşiktaş örneği!

Avrupa'da oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz bir şekilde ilk 2'nin dışında kaldı.

Gruptan çıkmak için hiçbir iddiası bulunmayan Feyenoord'a 2-1 kaybeden ve Shakhtar Donetsk'in Manchester City karşısında kazanmasıyla grubu 3. sırada tamamlayan İtalyan ekibinde teknik direktör Maurizio Sarri, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Sarri, ''Özellikle hücum konusunda alışılagelmiş hareketlerimizi sergileyemedik. Biraz yolumuzu kaybetmiş gibiydik'' dedi.

58 yaşındaki deneyimli çalıştırı, kendisine sorulan ''Manchester City'nin gruptan çıkmayı garantilemesinin ardından Shakhtar'ı yenebileceğini düşündünüz mü?'' sorusuna ise, ''Oyunun her anında her şey değişebilir. Geçen sezon Dinamo Kiev, hiçbir iddiası yokken Beşiktaş'ı yendi ve gruptan çıkmasını önledi. City için 3 gün sonra United ile oynanacak derbi öncesi bu maça çıkmak hiç de kolay gözükmüyordu'' cevabını verdi.
Neredesin Lucescu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ