MENÜ

Nadal kortlara Brezilya'da dönüyor

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, geçen yıl Wimbledon'dan bu yana ara verdiği kortlara, Brezilya Açık Tenis Turnuvası'nda dönecek.

Nadal kortlara Brezilya'da dönüyor

Nadal, uzun süreli sessizliğini, Brezilya’nın Sao Paulo kentinde gelecek ay düzenlenecek Brezilya Açık Tenis Turnuvası’nda bozacak. Brezilya Açık’ın organizatörlerinin yaptığı açıklamaya göre, Wimbledon Tenis Turnuvası’ndan bu yana sakatlığı ve midesindeki virüs nedeniyle kortlardan uzak kalan 26 yaşındaki Nadal, kortlara Sao Paulo’da "Merhaba" diyecek.

Haberin Devamı

Rafael Nadal, Wimbledon’ın ikinci turunda Lukas Rosol’e kaybettiği Haziran ayındaki maçtan beri sol dizindeki sakatlığı nedeniyle kortlardan uzak kalmıştı.

İspanyol tenisçi, geçen yılın sonunda yaptığı açıklamada, sezonu açmayı planladığı Abu Dabi Turnuvası’na katılmasını engelleyen mide virüsünün, şu sıralar devam eden sezonun ilk "Grand Slam"i Avustralya Açık’ta da izin vermeyeceğini belirtmişti.

Brezilya Açık Tenis Turnuvası, 11 Şubat’ta başlayacak. Nadal, bu turnuvadan sonra 25 Şubat’ta Acapulco’daki Meksika Açık Tenis Turnuvası’na katılacak. Nadal, 2005 yılında her iki turnuvayı da kazanmıştı.

AA

YORUM YAZ