MENÜ

Miralem Pjanic'ten, Beşiktaş'a veda!

Barcelona'dan büyük hayallerle kiralanan ancak beklentileri pek karşılayamayan Miralem Pjanic yarın oynanacak Konyaspor karşılaşması öncesinde Kara Kartal'a veda etti. Boşnak yıldız, "Veda vakti geldi, hatta çok çabuk geldi. Sizlerden ayrılacağım için çok üzgünüm. Burada harika insanlar, harika bir kulüp tanıdım. Ama özellikle tanıdığım en harika taraftarı gördüm ve atmosferi yaşadım. Beşiktaş'ın her zaman taraftarı olarak kalacağım" dedi.

Miralem Pjanic'ten, Beşiktaş'a veda!

Sezon başında Barcelona'dan kiralanan ve büyük umutlarla Türkiye'ye gelen Miralem Pjanic yarın ligin son haftasında oynanacak Konyaspor karşılaşması öncesinde Siyah-Beyazlılar'a veda etti.

Haberin Devamı

Kara Kartal'da kazandığı Süper Kupa'yla poz veren Boşnak yıldız, kişisel sosyal medya hesabından taraftara şu sözlerle seslendi:

"Beşiktaş... Veda vakti geldi, hatta çok çabuk geldi. Sizlerden ayrılacağım için çok üzgünüm. Burada harika insanlar, harika bir kulüp tanıdım. Ama özellikle tanıdığım en harika taraftarı gördüm ve atmosferi yaşadım. Stadımızda oynamak büyük bir onur oldu.

Bu sezon için sizlere çok teşekkür ediyorum

Zor bir sezon oldu, daha fazla kupa kazanmak isterdim. Hepimiz için çok zor bir sezondu ne yazık ki. Ama en azından kulübümüze bir Süper Kupa kazandırabildik

Ben Beşiktaş'ın her zaman taraftarı olarak kalacağım. Ben, oğlum ve bütün ailem...

İnanıyorum ki gelecekte yollarımız tekrar kesişecek. Sonsuza kadar kalbimin en derin yerinde olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum.

Haberin Devamı

Her zaman Kara Kartal."

Pjanic, Beşiktaş formasıyla bu sezon 26 maça çıktı. 32 yaşındaki oyuncu fileleri sarsamazken, 4 asist yaptı.

Tecrübeli oyuncu, Kara Kartal'ın, Konyaspor karşılaşması kamp kadrosunda yer alıyor.

https://www.instagram.com/p/Cdyo3l8M4_T/
YORUM YAZ