MENÜ

Milli cimnastikçiler yurda döndü

Akdeniz Oyunları’nda toplam 9 madalya kazanan milli cimnastikçiler İzmir’de coşkuyla karşılandı.

Milli cimnastikçiler yurda döndü

İspanya’nın Tarragona kentinde düzenlenen 2018 Akdeniz Oyunları’nda 9 madalyaya ulaşan artistik cimnastik milli takım sporcuları, İzmir’de coşkuyla karşılandı.

Aralarında paralel aletinde altın, atlama masası ve yerde gümüş, genel tasnifte bronz madalyaya ulaşan Ahmet Önder, halkada altın madalya kazanan İbrahim Çolak, barfiks aletinde ikinci olan Ümit Şamiloğlu, atlama masasında bronz madalyaya ulaşan Ferhat Arıcan ile kadınlar yerde gümüş madalyayı boynuna takan Göksu Üçtaş Şanlı’nın da yer aldığı cimnastikçiler ve antrenörlere, Adnan Menderes Havalimanı’nda davul zurnalı karşılama düzenlendi.

Karşılamada cimnastikçilerin aileleri, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu da yer aldı. Uslu’nun sporculara çiçek verdiği karşılama sırasında Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da telefonala cimnastikçileri tebrik etti.

Nüammer Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, cimnastik branşında öncelikle yapılan tesislerin ardından sporcu başarılarının da arka arkaya geldiğini söyledi. Cimnastikte başarılı İzmirli sporcuların çokluğuna dikkati çeken Uslu, "Milli cimnastikçilerimiz Akdeniz Oyunları’nda da başarılı sonuçlara imza attılar. Hepsini tebrik ediyorum, bu başarılarının devam edeceğine inanıyorum." diye konuştu.

Akdeniz Oyunları’nda Erkek Artistik Cimnastik Milli Takımı da takım sıralamasında ikinciliği elde etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ