MENÜ

Mehmet Topal yedek Meireles 11'de

Mehmet Topal, dünkü antrenmanda da takımla çalışmadı. Ukrayna'ya götürülecek olan tecrübeli oyuncu maça kulübede başlayacak. Onun yerine Raul Meireles ilk 11'de görev yapacak.

Mehmet Topal  yedek Meireles 11'de

Shakhtar Donetsk maçı öncesi Mehmet Topal’dan gelen haber moralleri bozdu. Tecrübeli oyuncu, İstanbul’daki son antrenmanda da takımla çalışmalara katılamadı. Tedavisi gerçekleştirilen Topal, ardından kendisi için hazırlanan özel idman programını uyguladı.

Yıldız futbolcuda yaşanan bu gelişmenin ardından gözler Raul Meireles’e çevrildi. Pereira, Mehmet Topal’ı Ukrayna’ya götürecek ancak deneyimli futbolcu mücadeleye kulübede başlayacak. Rövanşta Josef De Souza’nın orta sahadaki partneri Raul Meireles olacak. Pereira, Topal ile Josef’i birbirlerine yakın oynatıyordu. Ancak bu kez Brezilyalı futbolcunun savunmaya daha yakın olması, Meireles’in ise onun biraz önünde görev yapması bekleniyor.

İki yönlü katkı

Raul Meireles, ilk maçta 64. dakikada oyuna dahil olmuştu. Fenerbahçe orta sahasına dinamizm katan Portekizli yıldız, Shakhtar’ın hücuma çıkışlarında yaptığı başarılı müdahalelerle atakların büyümesini önlemişti. Pereira, vatandaşı olan öğrencisinden rövanşta da aynı görevi üstlenmesini talep etti ve ekledi: Senden sadece defansif katkı beklemiyorum. Hücum yeteneklerin üst düzeyde. Atağa çıkışlarımızda bu yeteneklerini de konuştur...

Haberin Devamı
YORUM YAZ