MENÜ

Mancini: O kupa gelecek

Aslan'ın hocası Mancini, 5-2'lik Bursa zaferinin ardından iddialı konuştu. İtalyan teknik adam, ne pahasına olursa olsun Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirtirken, ligde de ikincilik için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi

Mancini: O kupa gelecek

Arena’daki 2-2’lik maçın rövanşında Bursaspor’u hem de deplasmanda 5-2’yle deviren Aslan’da, teknik patron Roberto Mancini de rahat bir nefes aldı. Karşılaşma sonrasında iddialı konuşan tecrübeli çalıştırıcı, ne pahasına olursa olsun Türkiye Kupası’nı kazanmak istediklerini söyledi, ligde de ikincilik için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. İtalyan hoca, basın toplantısında ise şunları söyledi: “Futbol enteresan oyun. İnter’deki dönemim de böyleydi. 13 maçımız berabere bitti. Ama ligde şampiyonluğu hak eden bir Galatasaray vardı. 2-3 forvetle oynadığımız dönemlerde gol bulamadık. Ama tek forvetle goller bulduk. Bunun adı futbol. Geriye düştükten sonra oyuncu değiştirmem gerekiyordu. Sabri’yi ileriye alarak hamle yapmak istedim. Onun hızından faydalanmayı düşündüm. Duyguların ön plana çıkmasını anlıyorum. Kalbinizle yüreğinizle oynamalısınız, ama sakinliğinizi de korumalısınız. Antrenörlük kariyerimde unutamadığım maçlar arasına girdi diyebilirim.”

Kazanırsa, 500 bin Euro!

Bu arada Mancini’nin sözleşmesindeki maddeye göre, eğer Galatasaray Türkiye Kupası’nı müzesine götürürse, İtalyan hocaya 500 bin Euro prim ödenecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ