MENÜ

Mancini: Kendimizi affettirelim

Roberto Mancini, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Artık bize güvenenlere borcumuzu ödemeliyiz. Kendimizi affettirmeliyiz” ifadelerini kullandı

Mancini: Kendimizi affettirelim

Kasımpaşa maçının ardından iki gün dinlenen Galatasaray, önceki gün çalışmalara başlamıştı. Cim Bom, Elazığspor mücadelesinin hazırlıklarını dün çift idmanla sürdürdü. Sabah salonda yapılan antrenmanın ardından taktik çalışması gerçekleştirildi. Akşam idmanında ise çift kale maç yapıldı. Yüzüne darbe alan Felipe Melo ile bileği burkulan Semih Kaya idmanı yarım bıraktı. Akşamki antrenmandan sonra oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştiren Roberto Mancini, “Artık bize güvenenlere borcumuzu ödemeliyiz. Taraftar ve yönetim bizden kupa ve ikinciliği bekliyor. Bu hedeflere mutlaka ulaşmalıyız. Kendimizi affettirmeliyiz” ifadelerini kullanarak uyarılarda bulundu.

Juventus iddiası


Roberto Mancini’nin sezon sonunda ayrılacağı iddiaları son dönemde sık sık gündeme geliyor. İtalyan basını da benzer haberler yapmaya başladı. Çizme medyasına göre Türkiye macerasını noktalamaya hazırlanan Mancini ile Juventus ilgileniyor! Conte’nin yeni sözleşme görüşmelerini ertelemesinin ardından Juve yöneticilerinin yeni teknik adam adaylarını gündeme aldığı ve bunların başında Roberto Mancini’nin bulunduğu kaydedildi. Başarılı çalıştırıcı ile Lazio’nun da ilgilendiği öne sürüldü.

Hajrovic’i hazırlıyor

İtalyan teknik adam, geldiği günden bu yana bir türlü istikrarlı forma şansı bulamayan, oynadığında ise beklentileri karşılayamayan İzet Hajrovic’le özel olarak ilgileniyor. Son dönemde gol yollarında yaşanan sorun nedeniyle Mancini’nin Hajroviç’e Elazığ’da forma vermeyi planladığı öğrenildi. Bu nedenle genç yıldızla sık sık özel olarak görüşüyor. Deneyimli teknik adam, “Ne kadar yetenekli olduğunu herkes biliyor. Artık kendini göstermenin zamanı geldi” diyerek oyuncusunu motive ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ